Izolare fonica si acustica pentru
Hoteluri

Scopul principal al unei afaceri hoteliere este de a oferi oaspeților odihnă și relaxare. Pentru a realiza acest lucru, fiecare hotel trebuie să răspundă nevoilor și dorințelor clientului său cu un interior adecvat; o locație liniștită, o vedere plăcută și, bineînțeles, cu camere liniștite.

Datorită naturii specifice a acestora din urmă, multe hoteluri ignoră prioritatea unui mediu liniștit în favoarea acomodării unor nevoi mai vizibile pentru confortul oaspeților lor. Ca facilități de cazare temporare, hotelurile sunt locuite în mod constant de o varietate de oameni cu stiluri de viață diferite. Plângerile cu privire la zgomotul provenit dintr-o cameră alaturata sau un zumzet în spații deschise, cum ar fi sălile de conferințe și recepțiile, sunt destul de frecvente în hoteluri.


DECIBEL oferă soluții durabile la toate problemele legate de zgomot și sunet. Compania oferă diferite soluții bazate pe sursa problemei. Zgomotul întâlnit în mod obișnuit în sălile de conferințe și barurile din hol se datorează adesea nivelurilor ridicate de reverberare și necesită tratament acustic. DECIBEL rezolvă aceste probleme prin instalarea de panouri acustice, cu accent pe design, pentru a completa interiorul hotelului.

Din cauza lipsei de izolare fonică, camerele de hotel sunt adesea expuse zgomotului exterior, ceea ce împiedică oaspeții care stau în ele să se poată relaxa. Soluția în buclă închisă pe care DECIBEL o oferă este izolarea fonică împotriva zgomotului de impact, ceea ce va face șederea clientului la hotel mult mai plăcută.


Datorită naturii deosebite a activității hoteliere, DECIBEL oferă comenzi personalizate pentru a satisface așteptările de înaltă calitate ale clienților noștri.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Proiecte de referinta

Proiecte similare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.