Izolare fonica si acustica pentru
Vehicule si Nave

Izolarea fonică și tratamentul acustic se aplică mașinilor, autobuzelor și camioanelor, navelor maritime, avioanelor și transportului feroviar. Scopul izolației fonice a vehiculului poate fi creșterea confortului, respectarea normelor sau cerințelor specifice pentru vehiculele utilizate ca vehicule „de lucru”.

DECIBEL are experiență în reducerea capacității vehiculelor specializate,  feroviare și navelor maritime. Provocarea acestei sarcini de inginerie constă în proiectarea unui sistem ușor, dar extrem de eficient, cu scopul de a minimiza greutatea suplimentară a vehiculului și de a obține un efect optim în același timp. Sistemele de izolare fonică pentru vehicule trebuie să respecte, de asemenea, clasele relevante de combustibilitate și să stabilească standarde pentru fiecare tip de transport terestru, maritim sau aerian.

Nivelurile de izolare fonică depind de sarcinile specifice. Noi, la DECIBEL, am realizat o izolare fonică de până la 42 dB a unui tractor cu un generator diesel pentru electricitatea utilizată în industria cinematografică.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Proiecte de referinta

Proiecte similare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.