Izolare fonica si acustica pentru

Unitatile sanitare

Unitățile de îngrijire a sănătății sunt adesea pline de activitate și oameni la toate orele de zi și de noapte. O bună reducere a zgomotului din spitale sunt sisteme acustice ce pot aduce confort personalului medical, pacienților și vizitatorilor acestora. Oferim diverse produse, cum ar fi plăci de tavan HIGIENE și separatoare acustice pentru a reduce presiunea sonoră în mediile de îngrijire a sănătății.

Produsele noastre de izolare fonica și acustica sunt ideale pentru reducerea reverberării în camerele pacienților și în zonele comune, precum și pentru izolarea zgomotului dintre camerele pacienților, sălile de examinare și sălile de consultații. Instalarea plăcilor de tavan HIGIENE și a separatoarelor de sine stătătoare, reunesc stilul și funcționează împreună pentru a reduce zgomotul fără a sacrifica niciun element de design. De asemenea, oferim sisteme de mascare a sunetului care ajută la mascarea inteligibilității conversațiilor confidențiale.

Toate produsele recomandate pentru sectorul sănătății îndeplinesc toate cerințele sanitare. Vă putem ajuta să alegeți produsele adecvate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Proiecte de referinta

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.