Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Despre noi
  4. »
  5. Știri
  6. »
  7. Linia de produse DECIBEL disponibilă în Elveția

Linia de produse DECIBEL disponibilă în Elveția

Linia de produse DECIBEL disponibilă în Elveția
31.07.2020

MUTE SYSTEM™ este un produs dezvoltat și îmbunătățit de echipa DECIBEL. Principiul principal de funcționare al sistemului este analogia electro-mecanică utilizată masa + arc + masă.

În 2020, echipa DECIBEL și-a prezentat produsul MUTE SYSTEM la două companii elvețiene. Sunt lideri pe piața locală a materialelor acustice. Precizia cu care sunt faimoși elvețienii ne-a inspirat să creăm un alt produs premium care să le îndeplinească standardele înalte de calitate și așteptările lor. Am numit produsul premium DOMINO.

DOMINO este prima linie DECIBEL de panouri high-end pentru tratament acustic și acustică arhitecturală.

Combinația diferitelor perforații realizează diferite absorbții și reflexii a sunetului.

Distribuția uniformă a zonelor din panourile DOMINO™ de la reflexie și absorbția sunetului duce la o absorbție și reflectare mai uniformă a undelor sonore.

Am prezentat designul non-standard și posibilele peste 6000 de combinații cu panourile din linia DOMINO™ inginerilor, acusticii și constructorilor, de la care am primit feedback pozitiv. Prezentarea produselor noastre non-analogice a trezit interesul precisilor elvetieni si la scurt timp companiile au devenit distribuitorii nostri! Decibel a încheiat un parteneriat cu distribuitori locali din Elveția pentru a distribui, furniza și instala sisteme MUTE și DOMINO pentru sectorul rezidențial!

Dacă sunteți în căutarea unor soluții de izolare fonică în Elveția, vă rugăm să ne contactați prin emil la ch@decibelinternational.com

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.