Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Despre noi
  4. »
  5. Știri
  6. »
  7. Nou showroom pentru produsele DECIBEL în Africa de Sud

Nou showroom pentru produsele DECIBEL în Africa de Sud

Nou showroom pentru produsele DECIBEL în Africa de Sud
24.07.2019

Începând cu jumătatea anului 2019, DECIBEL are o reprezentare proprie pe piața africană. La începutul introducerii noastre pe acest continent incitant, produsele noastre izolatoare fonice și acustice vor fi disponibile în Republica Africa de Sud. Acestea vor fi expuse în showroom-ul unui distribuitor lider de echipamente audio, ICONS SHOP din Sandton.

În plus față de produsele fizice ale DECIBEL, clienții noștri din Africa de Sud vor avea acces și la serviciile și produsele pe care le oferim prin intermediul site-ului nostru corporativ într-o versiune specială creată pentru noua piață, precum și prin pagina de produse a celui mai de succes produs al nostrum, sistemul de izolare  - MUTE SYSTEM II.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre serviciile și produsele noastre disponibile în Africa de Sud, vă rugăm să ne contactați la info@Decibel-africa.co.za or sales@Decibel-africa.co.za

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.