Panou acustic cu finisaj imprimat

Prezentarea produsului

Panourile textile acustice cu imprimare sunt un produs care combină proprietățile acustice și calitățile estetice. Caracteristicile sale bune de absorbție a sunetului îl fac o soluție adecvată pentru tratamentul acustic al birourilor, hotelurilor, restaurantelor și zonelor comerciale.

Panourile acustice au culori luminoase și păstrează rezoluția înaltă a fișierelor personalizate disponibile pentru imprimare. Panourile sunt soluția perfectă de design pentru logo-uri imprimate, fotografii și texturi diferite, care ar putea amesteca sau completa interiorul camerei în care este aplicat panoul. O singură imagine ar putea fi imprimată pe mai multe panouri montate aproape pentru a forma panouri cu design creativ.

Aplicatii

Panourile acustice cu imagine tipărită sunt cele mai potrivite pentru tratarea acustică a spațiilor de birouri, teatre de acasă, pub-uri, hoteluri și spații comerciale cu un timp de reverberare mai mare.

Aceste panouri sunt ușor de instalat pe pereți și tavan cu lipire directă cu ajutorul sistemului de montare DECIBEL, care poate fi orientat ca adiție la fiecare panou.

Dacă sunteți interesat și doriți să primiți mai multe informații sau o ofertă, vă rugăm să ne trimiteți solicitarea dvs. la: sales@decibel.bg

Coeficientul de absorbție a sunetului

Technical data

MaterialSpumă acustică și material textil acustic
CuloriImagine printata
Dimensiuni1000 x 500mm; 500 x 500mm
Grosime50mm
Greutate0,828kg; 0,414kg
Instalarepereti, plafoane

Galerie

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.