Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Livrări

Livrări

Termeni de livrare

Decibel oferă clienților săi posibilitatea de a primi comenzile lor direct de la biroul nostru sau prin livrare de la curierul companiei autorizate. Livrarea nu este inclusă în prețul produselor și sistemelor oferite. 

1.  Colectare de la biroul nostru - atunci când comandă de la biroul nostru, clientul trebuie să specifice ziua și ora înainte de a dori să primească materialele sale. La plata de către o bancă, clientul trebuie să prezinte dovada plății atunci când plata se face la mai puțin de 24 de ore din ziua comenzii. 

2. Livrare la adresă - La solicitarea serviciului de livrare la adresă, este necesar să specificați o metodă de plată - ramburs sau transfer bancar (atunci când plătiți prin bancă mai puțin de 24 de ore din ziua livrării, clientul trebuie să furnizeze o dovadă a platii). Înainte de confirmarea serviciului de livrare, Decibel oferă informații cu privire la termenii și costul serviciului. După confirmarea valorii și calendarului livrării, clientul trebuie să furnizeze nume, telefon și adresă exactă sau să indice biroul de curierat unde dorește să primească comanda

În cazul în care clientul sau persoana pe care a indicat-o pentru livrare nu este găsită la adresa specificată, comanda sa este mutată de la curier la biroul companiei de curierat. Dacă solicitarea nu este solicitată de client sau de o terță parte autorizată de acesta în termen de șapte zile lucrătoare, aceasta este considerată invalidă.

 

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.