Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonică & Soluții acustice pentru Spații industriale

Izolare fonică & Soluții acustice pentru Spații industriale

Izolare fonică & Soluții acustice pentru Spații industriale

Nivelurile crescute de zgomot duc la cresterea eliberarii hormonului “cortizol” care este un hormon  de„stres” si care este un mecanism natural de apărare al corpului. Prin mentinerea  continua și sistematica a continutului ridicat de cortizol, corpul uman tinde să crească tensiunea arterială, crește ritmul cardiac, aritmia, apar dificultăți de respirație și chiar diabetul. Nivelurile ridicate de sunet conduc, de asemenea, la o creștere a „zilelor de concediu medical”, cheltuieli de „compensare a lucrătorului” și la achiziționarea periodică a unor cantități mari de consumabile, cum ar fi echipamentele de protecție personală (căști, dopuri pentru urechi).

Nivelurile ridicate de zgomot din industrie aduc cu ele costuri financiare grave pentru companii. Când lucrați în medii de lucru zgomotoase de peste 85 dB, capacitatea angajaților de a se concentra scade cu mai mult de 60% și crește probabilitatea de erori și deficiențe de bunuri / servicii.

Acesta este, de asemenea, unul dintre principalele motive economice pentru care se utilizează sisteme pasive de izolare fonică pentru a reduce zgomotul.

Echipa DECIBEL a dezvoltat propria metodologie pentru evaluarea eficienței unei investiții în sisteme de reducere a sunetului, care ia în considerare perioada de recuperare a investiției facuta pentru  reducerea  zgomotului. În fișierul atașat puteți vedea o metodologie similară aplicată uzinei Grundfoss din Serbia.

La fel de inovatoare este abordarea DECIBEL cu privire la proiectarea și implementarea cabinei speciale izolate fonic DECIBEL; care este complet sau parțial detașabila și permite accesul foarte rapid și ușor la toate suprafețele de lucru ale echipamentului de izolat fonic.

Soluțiile și sistemele de reducere a sunetului DECIBEL oferă o reducere totală a zgomotului de până la 65 dB.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.