1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Restaurante si cluburi

Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Restaurante si cluburi

Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Restaurante si cluburi
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Restaurante si cluburi

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Una dintre principalele cerințe pentru cluburile de noapte este să ai o calitate bună a sunetului și, în același timp, să nu poluezi zona înconjurătoare cu zgomot. Realizarea acestor două condiții este de fiecare dată o mare provocare, iar experiența acumulată de DECIBEL în sute de astfel de proiecte la nivel mondial garantează o viziune și rezultate memorabile, cu bugete optime.

Restaurantele sunt locuri de întâlnire și socializare, în care, pe lângă mâncarea bună și o atmosferă plăcută, confortul acustic este de o importanță capitală. Zgomotul creat de mulți oameni într-un singur loc, confidențialitatea conversațiilor și fundalul muzical sunt trei aspecte opuse ale rezolvării sarcinii acustice din restaurante și baruri. Succesul constă în echilibrul dintre cele trei, pentru care DECIBEL își are know-how-ul unic dobândit în proiectarea multor proiecte de genul acesta. O analiză aprofundată și o abordare a selecției corecte a sistemelor active și pasive de control al zgomotului și sunetului sunt caracteristice portofoliului DECIBEL.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.