Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonica & Soluții Acustice pentru Studiouri profesionale

Izolare fonica & Soluții Acustice pentru Studiouri profesionale

Izolare fonica & Soluții Acustice pentru Studiouri profesionale

Noile tehnologii și materiale acustice moderne determină dezvoltarea DJ-ilor și producția moderna de muzica. Cel mai important lucru pentru orice artist care operează într-un studio este să audă sunetele create, așa cum le-ar auzi pe scenă în timpul unui spectacol. Provocarea în acustică este ca studiourile și camerele de muzică sună de obicei foarte diferit de spațiile mari în aer liber sau în interior unde au loc spectacolele. Nu de puține ori, artiștii interpreți nu reușesc să-și recunoască propriile opere atunci când urcă pe scenă, iar camera pe care au creat-o nu a fost tratată corespunzător acustic. Pentru a evita această problemă, este necesar să inspectați camera, să definiți tipul de muzică și instrumente, precum și unde va fi interpretată ulterior muzica și cum ar trebui să sune în timpul spectacolului. În funcție de aceste criterii, prescriem cele mai potrivite soluții acustice și modul în care acestea pot fi plasate pentru a obține efectul dorit și un design atractiv.

Pe de altă parte, studiourile profesionale sunt din ce în ce mai des construite pentru utilizare mixtă. Adică pentru a înregistra sunete,pentru audiții, studiouri de masterizare și mixare, dublare și transmisii live. Aceasta este provocare economică pe de o parte, dar pe de altă parte, este o provocare în ceea ce privește acustica și izolarea fonică. În portofoliul nostru, există multe proiecte similare finalizate, cu rezultate obținute și design fantastic, care au adus proprietarilor lor produse de calitate, clienți mulțumiți și succes în afaceri.

Pe lângă tratamentul acustic și sunetul unui studio, izolarea fonică a acestuia este importantă, astfel încât să poată fi utilizată oricând fără a interfera cu ceilalți ocupanți ai clădirii în care se află studioul. Pentru analiza și proiectarea izolației fonice optime, DECIBEL folosește software specializat și soluții moderne de înaltă calitate. După executarea proiectului, verificăm rezultatele obținute cu măsurători și dovedim valorile proiectului stabilite ca cerințe ale clientului.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.