Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolatie fonica si acustica pentru Cladiri Rezidentiale

Izolatie fonica si acustica pentru Cladiri Rezidentiale

Izolatie fonica si acustica pentru Cladiri Rezidentiale

Atunci când alegeți sau construiți noua casă, trebuie să luați în considerare câțiva factori importanți care vă vor determina calitatea odihnei și a vieții în aceasta:

1. Locația casei. Dacă apartamentul este situat într-un loc aglomerat, ar trebui să luați în considerare izolarea fonică și incapacitatea dvs. de a dormi acolo. Sfatul nostru este să vizitați locația atât ziua, cât și noaptea pentru a verifica zgomotul.

2. Tipul de clădire. Și anume, dacă este unifamilial sau multifamilial. În cazul în care locuința ta se va afla în imediata apropiere a altor locuințe, trebuie să te asiguri că pereții, podelele și tavanele sunt proiectate  pentru a te proteja de zgomotele altor persoane, dar și pentru a păstra confidențialitatea vieții tale.

3. Indiferent dacă clădirea este existentă sau în construcție. In ambele cazuri, este bine sa afli cat de aproape de casa ta si mai ales de dormitoarele acesteia sunt casele scarilor si/sau lifturile. Dacă sunt aproape sau în apropierea casei dvs., aceasta este o garanție a zgomotului de impact asupra căruia nu veți avea control. Este necesar să se realizeze o izolare fonică suplimentară pentru elementele structurale cele mai vulnerabile ale casei tale. Dacă este posibilă instalarea izolației fonice în zonele comune, aceasta ar garanta un rezultat optim.

4. Care sunt vecinii tăi. Este bine să vă familiarizați cu ei, în cazul în care ii aveți și să obțineți mai multe informații despre experiența lor cu zgomotul; indiferent dacă aveți pereți, podele și tavane comune ale dormitoarelor sau încăperi cu destinații diferite. Dacă zonele lor și ale dvs. de delimitare sunt folosite în scopuri diferite (de exemplu, un living alăturat cu un perete comun cu dormitorul dvs.), este foarte probabil să înceapă problemele de zgomot. Acest lucru este valabil și pentru vecinii cu stiluri de viață foarte diferite. Sfatul nostru: stabilește relații bune cu vecinii tăi, astfel încât să poți obține rezultate mai bune la realizarea izolației fonice. În multe cazuri, pentru a vă salva de zgomotul pașilor lor, este necesar să așezați izolare fonică în apartamentul de deasupra dvs. și acest lucru nu va fi posibil dacă nu sunteți în condiții bune;)

Pentru mai multe sfaturi, informatii si asistenta, nu ezitati sa ne contactati. Între timp, consultați aici soluțiile noastre de izolare fonică pentru clădiri rezidențiale.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.