Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonica & Soluții Acustice pentru Hoteluri

Izolare fonica & Soluții Acustice pentru Hoteluri

Izolare fonica & Soluții Acustice pentru Hoteluri

Funcția principală a hotelurilor este de a fi folosite de oaspeții lor pentru odihnă și relaxare. Pentru a realiza acest lucru, hotelul respectiv trebuie sa le satisfaca nevoile si dorintele oaspetilor. Aceasta se poate obtine din mulți factori, cum ar fi interiorul potrivit, locația liniștită, priveliști plăcute și, desigur, camere liniștite.

Ca facilitati pentru rezidenta temporara, hotelurile sunt intotdeauna locuite de persoane diferite cu stiluri de viata diferite. Plângerile fata de zgomotul provenind din camera alăturată sau care răsună în spații deschise, cum ar fi sălile de conferințe și recepția, sunt frecvente intalnite în practica noastră.

Dacă hotelul face parte dintr-un lanț internațional, atunci standardele pentru acustică și izolare fonică sunt de obicei stabilite în cerințele lanțului. DECIBEL este specialist în realizarea cerințelor cu pierdere optimă de spațiu prin aplicarea sistemelor sale de izolare fonică cu pereți subțiri, precum și în proiectarea, fabricarea și instalarea măsurilor de reducere zgomot de înaltă performanță pentru echipamente și dotări legate de nevoile hotelului.

În lipsa unor măsuri prestabilite, DECIBEL poate determina ce îmbunătățiri de izolare fonică și acustică trebuie făcute pentru a obține un nivel mai ridicat de confidențialitate, confort și utilizare a dotărilor hotelului.

În ultimii 10 ani, DECIBEL a fost partenerul preferat în toate problemele legate de zgomot din hotelurile Marriott, Hilton, Sheraton, Radisson, Europa și Asia

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.