Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Săli și Teatre

Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Săli și Teatre

Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Săli și Teatre

Tratamentul acustic și izolarea fonică pentru sali cu diferite scopuri acustice specifice sunt un accent major în proiectarea lor. Acestea sunt săli pentru concerte acustice și electroacustice, spectacole de teatru și operă, conferințe și spații polivalente. Una dintre principalele sarcini în amenajarea acustică a unor astfel de facilități este definirea scopului exact al sălii. Adesea, investitorii preferă ca sălile să fie multifuncționale, ceea ce este realizabil din punct de vedere tehnic prin implementarea acusticii variabile. Trebuie remarcat faptul că acustica variabilă este motivul pentru o creștere serioasă a costurilor și a timpului de execuție pentru implementarea proiectului unei astfel de sala. Avantajul acestui tip de săli este că oferă oportunitatea unui program mai strâns.

Pentru ca un astfel de proiect să aibă succes, o condiție prealabilă este  să lucrezi cu o companie profesionista in acustică consacrată, astfel încât să fie luați în considerare o serie de factori semnificativi care afectează rezultatul final. Factorii importanți sunt: ​​surse externe de zgomot, locație, opțiuni de proiectare pentru clădire, funcție, îndeplinirea tuturor standardelor relevante, rentabilitatea investiției, evaluarea riscurilor și adaptabilitatea proiectului. Factorii importanți sunt: ​​surse externe de zgomot, locație, opțiuni de proiectare pentru clădire, funcție, îndeplinirea tuturor standardelor relevante, rentabilitatea investiției, evaluarea riscurilor și adaptabilitatea proiectului.

DECIBEL are un număr mare de proiecte finalizate cu succes, atât în ​​sălile menite, cât și în cele multifuncționale, pe care le puteți vedea aici. Pentru informații suplimentare, contactați specialiștii noștri.

*Sistemul de acustică a camerei variabile este un sistem de imbunatatire acustica pentru controlul electronic al acusticii camerei. Astfel de sisteme sunt utilizate din ce în ce mai mult pentru a oferi o acustică variabilă pentru locurile polivalente.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.