Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Warranty

Warranty

Garanție pentru eficiența sistemelor de izolare fonică

Se asigură eficiența sistemelor de reducere a zgomotului în cazul în care un proiect de izolare fonică este pregătit de către departamentul de inginerie al Decibel Ltd.

Proiectul de izolare fonică include:

Măsurătorile nivelurilor de sunet generate în camera sursă și trecute către receptor în poziția curentă.

Valorile de calcul a reducerii anticipate a zgomotului cu o curbă dată după implementarea unui sistem de izolare fonică prescris.

Măsurători ale nivelurilor de sunet generate de la camera sursă și trecute în camera de recepție după ce sistemul de izolare fonică a fost implementat. 

Perioade de garanție pentru lucrările de construcție și instalare

Perioadele minime de garanție pentru lucrările de construcție și instalare specificate în Ordonanța nr. 2 din 31 iulie 2003 sunt cuprinse între 18 și 36 de luni, în funcție de lucrările de construcție conform Ordonanței nr. 2 din 31 iulie 2003 a Ministerului Dezvoltării Regionale și Publicului Lucrări pentru punerea în funcțiune a lucrărilor de construcții în Republica Bulgaria și perioade minime de garanție pentru lucrările de construcție și de asamblare finalizate, instalații și șantiere.

Garanția produsului Decibel Ltd.

Decibel Ltd. garantează calitatea produselor fabricate și oferite în conformitate cu cerințele capitolului patru din Ordonanța nr. 2 din 31 iulie 2003 a MRDPW.

Această garanție acoperă toate defectele materiilor prime și materialelor produsului achiziționat de la Decibel Ltd., care rezultă din funcționarea și depozitarea corespunzătoare .

Garanția nu acoperă: defectele cauzate de transport neglijent (dacă materialul nu este transportat de către un reprezentant al Decibel Ltd.), depozitare, dezasamblare, suprasarcină mecanică; Reparații de către utilizator sau terți; Defecte operaționale (contaminate de utilizator sau de terți); Instalarea incorectă a materialului (dacă nu este instalată de un instalator autorizat al Decibel Ltd.)

Pentru reclamatii, cumpărătorul trebuie să prezinte documente către Decibel Ltd. care să certifice achiziția.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.