1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Unitatile De Îngrijire Medicală

Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Unitatile De Îngrijire Medicală

Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Unitatile De Îngrijire Medicală
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Izolare fonica & Panouri Acustice pentru Unitatile De Îngrijire Medicală

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Unitățile de îngrijire a sănătății sunt adesea pline de activitate și oameni la toate orele de zi și de noapte. O bună reducere a zgomotului din spitale sunt sisteme acustice ce pot aduce confort personalului medical, pacienților și vizitatorilor acestora. Oferim diverse produse, cum ar fi plăci de tavan HIGIENE și separatoare acustice pentru a reduce presiunea sonoră în mediile de îngrijire a sănătății.

Produsele noastre de izolare fonica și acustica sunt ideale pentru reducerea reverberării în camerele pacienților și în zonele comune, precum și pentru izolarea zgomotului dintre camerele pacienților, sălile de examinare și sălile de consultații. Instalarea plăcilor de tavan HIGIENE și a separatoarelor de sine stătătoare, reunesc stilul și funcționează împreună pentru a reduce zgomotul fără a sacrifica niciun element de design. De asemenea, oferim sisteme de mascare a sunetului care ajută la mascarea inteligibilității conversațiilor confidențiale.

Toate produsele recomandate pentru sectorul sănătății îndeplinesc toate cerințele sanitare. Vă putem ajuta să alegeți produsele adecvate pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.