Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proprietate intelectuală

Proprietate intelectuală

Proprietate intelectuală

Proprietate intelectuală

  1. DECIBEL este o marcă înregistrată cu cererea nr. 2012123800N și cu data de depozit din 21.05.2012 la Oficiul de Brevete al Republicii Bulgaria. DECIBEL este deținută de DECIBEL PLC.
  2. Drepturile de proprietate intelectuală asupra întregului conținut al site-ului web www.decibelinternational.co.uk și al site-urilor sale web sunt protejate prin drepturi de autor în conformitate cu Legea privind drepturile de autor și drepturile conexe și/sau Legea privind mărcile comerciale și indicațiile geografice.
  3. Toate elementele site-ului sunt proprietatea DECIBEL PLC. sau clienții și/sau partenerii săi care și-au dat acordul publicării și utilizării acestora. Atunci când utilizează Serviciile în conformitate cu acești Termeni și Condiții Generale, utilizatorul are acces la o varietate de conținut și resurse care sunt supuse dreptului de autor sau altor drepturi de proprietate intelectuală ale proprietarului, altor utilizatori sau desemnați. Utilizatorul are acces la Conținut pentru uz personal în conformitate cu aceste Condiții Generale și nu are dreptul de a utiliza, înregistra, stoca, reproduce, modifica, adapta sau distribui public obiecte de proprietate intelectuală care i-au devenit disponibile în timpul utilizării Serviciilor. , cu excepția informațiilor minore destinate uzului personal, cu condiția ca interesele legitime ale autorilor sau ale altor proprietari de proprietate intelectuală să nu fie încălcate ilegal dacă copierea sau reproducerea este în scopuri necomerciale și, de asemenea, dacă conținutul relevant a fost furnizat de aceștia sau a primit acordul scris direct al deținătorilor de drepturi de autor respectivi. Fără a aduce atingere celor de mai sus, consumatorul nu poate înlătura marca comercială și alte drepturi de proprietate intelectuală din materialele aflate în posesia sa, indiferent dacă proprietarul drepturilor corespunzătoare este operatorul sau o altă persoană.
  4. Utilizarea elementelor Site-ului poate fi efectuată numai cu acordul expres scris al proprietarului Site-ului sau al unei persoane autorizate de acesta. Cotarea informatiilor prezentate pe Site este posibila doar daca este indicata sursa si anume „DECIBEL”, DECIBEL PLC. sau decibelinternational.co.uk/decibelinternational.com (sau orice altă variantă de domeniu deținută de DECIBEL PLC.)
  5. In cazul nerespectarii drepturilor de mai sus, DECIBEL PLC are dreptul de a-si cere drepturile la o instanta internationala.
  6. Cotarea informatiilor prezentate pe Site este posibila doar daca este indicata sursa si anume „DECIBEL”, DECIBEL PLC. sau decibelinternational.com
Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.