Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Despre noi
  4. »
  5. Cine suntem noi

Cine suntem noi

DECIBEL - izolare fonica si acustica

DECIBEL - izolare fonica si acustica

DECIBEL este o companie Bulgara de productie si inginerie , fondata  in 2012 la Sofia. Astazi, DECIBEL este unul dintre cei mai mari producatori de izolatii fonice si solutii acustice disponibile in peste 38 de tari din lume.

Inovatia si abordarea stiintifica ne conduc in munca noastra. Pe langa fabricarea si dezvoltarea sistemelor de control al zgomotului , proiectam si instalam solutiile noastre pentru clienti din intreaga lume. Solutiile noastre includ sisteme de izolare fonica pentru case, birouri si cluburi ; materiale acustice pentru studiori de inregistrare , dormitoare si hoteluri ; cabine izolate fonic pentru masini si linii de productie , precum si solutii de izolare a vibratiilor pentru echipamente specifice de productie si vehicule .

Clientii si partenerii nostri din intreaga lume ne aleg datorita timpilor scurti de livrare si abordari elegante a solutiilor de inginerie (care economisesc bani) si a garantiei rezultatelor oferite de catre DECIBEL. 

Acordam o atentie speciala intrgului proiect , de la proiectare pana la punere in productie , livrare, instalare pana la finalizarea proectului si efectuarea masuraorilor de control. 

De-a lungul anilor echipa noastra a implementat peste  2700 de solutii de izolare fonica si acustica pentru cladiri rezdentiale, cluburi , racitoare industriale, birouri, sali de conferinta , iahturi si chiar adaposturi de animale  si a primit referinte pentru rezultate excelente atat de la clientii privati cat si de la arhitecti , investitori , organizatii de management de proiect , companii de constructii , organizatii private si publice din  Bulgaria, Europa si Asia.

Fabrica de productie

Fabrica de productie

DECIBEL are propria fabrica de productie de 2000 m2 situata in Botevgrad, Bulgaria, ceea ce ne face unul dintre cei mai mari producatori de sisteme de izolatii fonice si acustice din  Europa.

Fabrica DECIBEL si-a deschis portile in 2014 si a inceput productia de difuzoare acustice si acoperire cu fibre elctrificata-turma. In 2015 compania a achizitionat masini de taiat pentru blocurile de izolatie acustica . Urmatorul pas a fost achizitionarea de masini pentru prelucrare metal si CNC pentru productia de panouri acustice perforate si gravate. 

Astazi mare parte din productia  DECIBEL este robotizata in timp ce micile detalii sunt opera unor profesionisti calificati. Fabrica este impartita in sectoare , de la prelucrarea lemnului, metalului, textilelor si pana la productia de produse din gips-compozit.

In fiecare zi din fabrica sunt livrate produse de izolare fonica si acustica catre 3 continente , care sunt distribuite catre peste 20 de reprezentanti din intreaga lume  care le ofera in magazinele si depozitele lor.

Fondatorii

Fondatorii

Ph.D. MSc. Eng. Tsvetan Nedkov
Founder/CEO @ DECIBEL
LinkedIn Profile

Teza de doctorat: "Cercetarea si Dezvoltarea metodelor si algoritmilor pentru studierea proprietatilor acustice ale materialelor pentru studiouri de inregstrari si sali de concert".

Master of civil engineering UASG, Sofia

Diana Tzonevska- Nedkova
Founder / CMO @ DECIBEL
LinkedIn Profile

BA International Business (German & Italian) @ European Business School London, UK
МА Brand building (English) @ New Bulgarian University, Sofia

Inovatie si contributie stiintifca

Inovatie si contributie stiintifca

Departamentul de cercetare si dezvoltare al DECIBEL este condus de catre Dl. Doctor Inginer  Tsvetan Nedkov a carui teza de doctorat "Cercetarea si Dezvoltarea metodelor si algoritmilor pentru studierea proprietatilor acustice ale materialelor pentru studiouri de inregstrari si sali de concert". In dezvoltarea de noi produse , DECIBEL a colaborat cu succes cu  Departmentul de Fizica al Universitatii de Arhitectura, Inginerie Civila si Geodezie,  Departamentul de Radio si Telecomunicatii de la Universitatea Tehnica din Sofia, si Departamentul de Inginerie a Polimerilor  al Universitatii de Tehnologie Chimie si Metalurgie Sofia.

Urmatoarele lucrari stiintifice de mai jos au un factor de impact si verifica natura stiintifica a procesului nostru de dezvoltare a produsului:

  1. Sistemul subtire compozit MUTE SYSTEM cu rezultate publicate la conferinta stiintifica internationala ICEST 2014
  2. Proiectare si fabricarea unei camere de reducere a zgomotului pentru teste de proba intr-un laborator de fizica al  UACEG, raportat la o conferinta stiintifica la  UACEG, 2014
  3. Dezvoltarea amortizoarelor de zgomot industrial publicat la  IJETCAS International Journal 2015
  4. Panouri compozit de izolare fonica multistrat publicat la CEMA 2015
  5. Dezvoltarea si realizarea panoului multistrat de izolare fonica  pentru pereti existenti , prezentat la Conferinta Internationala– IcETRAN, 2017
Brevete

Brevete

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.