Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Servicii
  4. »
  5. Simulare individuala

Simulare individuala
Simulare individuala

Simularea personala pentru determinarea gradului de izolare fonica necesar 

Scopul simulării este să fie prezentat clientului (să audă) efectul real a mai multor tipuri de izolare fonică și să aleagă cel mai potrivit sistem pentru el , ca echilibru între efect și preț .

Simularea are loc timp de aproximativ 60 de minute, timp în care un inginer specialist acustic va integra dimensiunile și geometria camerei dvs. într-un spațiu software specializat și va calcula care este nivelul de zgomot actual. Acest zgomot este generat printr-un emițător difuz, după care, prin adăugarea diferitelor soluții de izolare fonică în software, clientul va auzi diferite izolații fonice care pot fi realizate în cameră. Odată ce sistemul ideal pentru client a fost specificat și selectat , în termen de 3 zile lucrătoare este evaluat și poate fi comandat.

Simulările audio au loc după programări și sunt taxate conform listei de preț actuala a Decibel Ltd. Pentru abonament și mai multe informații despre simularea audio personală vă rugăm să sunați la  +40764261076 sau pe email office@decibelromania.com

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.