Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Servicii
  4. »
  5. Consultanta acustica

Consultanta acustica
Consultanta acustica

Consultarea si diagnosticare problemelor legate de zgomot, reverberatie si vibratie

Consultarea si diagnosticare problemelor legate de zgomot, reverberatie si vibratie sunt importante pentru identificare si prescrierea unei solutii eficiente. Consultanta de inginerie pentru izolatiile fonice si acustice pe care le oferim sunt:

Consultarea cu un inginer specialist in acustica la locatie/santier.

Scopul acestei consultări este de a primi informații despre locația clădirii, tipul de construcție, specificațiile spațiilor, sursele sonore sau defectele acustice. Atunci când informațiile colectate sunt exacte, soluțiile pe care le primește clientul sunt profesionale și adecvate pentru problema specifică.Consultarea cu vizita se face cu programare la contactele afișate și se plătește . Consultanta include calcule scrise și software ale rezultatelor obținute, împreună cu calcule cantitative ale valorii pentru materialele si lucrarile necesare.

Consultarea cu un inginer specialist in acustica la biroul nostru.

Similar cu consultanța la fața locului, acestea servesc pentru furnizarea informațiilor necesare pentru stabilirea solutiei optime . Pentru prelucrarea  informațiilor clientul trebuie sa furnizeze desene și imagini ale zonelor și clădirilor problematice .Înscrierea prealabilă la aceste consultări este obligatorie . Consultanta este taxata conform unui grafic pe ore.

Consultanța online

Consultanța online este o formă adecvată de stabilire a contactelor și luarea de măsuri pentru rezolvarea problemei privind izolarea fonică, acustica și vibrații. Pentru efectuarea unei astfel de consultanțe este necesar să furnizați desene pe care să le trimiteți pentru a fi examinate în timpul conversației, de asemenea, câteva imagini ce oferă posibilitatea de a clarifica în detaliu care este caracterul problemei pe care ați stabilit-o. Consultarea online cu un inginer acustic este plătită în avans și este convenită în prealabil în conformitate cu posibilitățile de desfășurare a sesiunii. Pentru programarea consultanței online, vă rugăm să ne contactați la T: +40764261076 sau office@decibelromania.com

Inginerii DECIBEL au experiență și specializare diferite. De aceea, prețurile consultațiilor cu inginerii junior și senior au prețuri diferite. Pentru mai multe informații vă rugăm să ne contactați: T: +40764261076 or office@decibelromania.com

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.