Referințe

Nimic nu se poate compara cu un somn într-o cameră în care este complet liniște! Le mulțumim celor de la Decibel pentru profesionalism și pentru soluția pe care ne-au oferit-o!

Dan

Intrucat DECIBEL a respectat cerintele noastre asupra produselor si a timpului de livrare ii recomandam cu incredere pentru solutiile lor si pentru buna colaborare pe care am avut-o de-a lungul primului nostru proiect comun.

Hajnal Hunor

Am contractat DECIBEL pentru a gestiona proiectul, atât din punct de vedere acustic, cât și din punct de vedere estetic. Vă recomandăm cu tărie expertiza, planificarea și implementarea.

David Gresham
Director general
The David Gresham recording Company (PTY) Ltd

"MMG Music recomandă buna performanța a DECIBEL și își exprimă aprecierea pentru munca lor. Nu ezităm să recomandăm DECIBEL."

Borislav Gigov
Proprietar
MMG Music

„DECIBEL merită încrederea viitorilor săi clienți datorită experienței acumulate, rezultatelor vizibile obținute și calității ridicate a serviciilor pe care le oferă.”

Alexander Chervenkov
Alumina Elit Ltd.

"Compania DECIBEL a funcționat precis, oferta lor a fost profitabilă din punct de vedere financiar și rezultatul a fost eficient. "

Emil Aleksandrov

"Compania DECIBEL demonstrează profesionalism și angajament în realizarea eficacității și fiabilității maxime pentru soluția propusă, care în cele din urmă a dus la rezultatul dorit."

Antoaneta Nenova
FrontPeak trading

" Soluția pe care am primit-o de la compania DECIBEL a fost opțiunea potrivita pentru noi - profesională, eficientă și profitabilă din punct de vedere financiar. Instalarea a fost făcută precis, rapid și curat. "

Radostin Nikolov
Proprietar
R&R Apartments

"Am primit cea mai bună soluție multumita profesionalismului DECIBEL. Au fost rapizi și de o calitate ridicata , motiv pentru care oferim referințele noastre companiei DECIBEL."

Kammarton Bulgaria

"I am satisfied with the result achieved, the cooperation and the budget we managed to enter.

I recommend the company and its owner as reliable partners, because of the approach, the attitude and the good end result they achieved, despite the difficulties. "

Maria Sokolova-Popdoncheva
manager
Sokolov Ltd.

"They offered us the best option for us, according to our budget and requirements, they were flexible, .... we gladly recommend."

B. Ancheva
Marketing Director
Park Hotel Moscva AD

"Company DECIBEL has proved to be highly competent, adaptable to the challenges that the project faced and over- achieved the initially agreed result." 

Shota Khizanishvili
Director
LLC "Tbilisi City"

"Thank you:

- for the professionalisms 
- for the customer service 
- and for bringing back the peace in my home"

Lili K.
owner
Private Apartment

"For my new studio in Sofia city I used DECIBEL acoustic diffusers and I'm very pleased with both acoustic result and product design!...Thank you!"

Aristos Constantinou
Manager
Avocal Productions

"For us DECIBEL is the preferred partner in cases that require precise and adequate technical solutions in the field of soundproofing and noise isolation..." 

H. Atsinov
Deputy Executive Director
AQ Magnit AD
  1 / 2 
Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.