Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Izolare fonica & Panouri acustice pentru Birouri

Izolare fonica & Panouri acustice pentru Birouri

Izolare fonica & Panouri acustice pentru Birouri

Tendința de a proiecta birouri open space în ultimul deceniu a crescut semnificativ. În zilele noastre birourile rareori au pereți sau sunt împărțite cumva între departamentele din companie. Avantajul acestor birouri este că oamenii lucrează împreună și nu sunt închisi în spații mici de lucru. Cu toate acestea, unul dintre efectele secundare este nivelul crescut de „zgomot de fond”, lipsa confidențialității și scăderea concentrarii capacității de lucru a lucrătorilor.

DECIBEL dezvoltă diferite strategii pentru abordarea acestor provocări și, în funcție de funcția și designul spațiului de birouri, dezvoltă configurații individuale pentru soluționarea optimă a problemelor de mai sus. Aceasta include soluții open space pentru centre de apeluri, spații de colaborare, săli de conferințe și video conferințe, gestionarea confidențialității pentru birouri de nivel c, zone de agrement și divertisment, cabine telefonice speciale și echipamente specializate în birou, cum ar fi cabinele de voce.

DECIBEL proiectează sisteme active și pasive de control al zgomotului pentru spații de birouri și în cazul în care aveți nevoie de o soluție pentru biroul dvs. ne puteți contacta la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 .

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.