Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Acasa
 2. »
 3. Proiecte
 4. »
 5. Birouri și săli de conferințe
 6. »
 7. Tratament acustic Holistic Office

Tratament acustic Holistic Office

Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office
Tratament acustic Holistic Office

Importanța acusticii birourilor

La locul de muncă modern, unde colaborarea și concentrarea coexistă, importanța acusticii birourilor nu poate fi supraestimată. Un mediu acustic bine conceput favorizează productivitatea, îmbunătățește comunicarea și cultivă bunăstarea angajaților. Nivelurile excesive de zgomot, reverberațiile și distragerile sonore pot duce la scăderea concentrării, creșterea stresului și reducerea eficienței. Pe măsură ce întreprinderile se străduiesc să creeze spații de lucru vibrante și dinamice, optimizarea acusticii birourilor devine un aspect esențial.

 

Rezumatul proiectului

DECIBEL și-a asumat provocarea de a îmbunătăți mediul acustic la Hyperzon, un spațiu de birouri din Sofia, prin implementarea unei soluții complete adaptate la nevoile sale unice. Cu suprafețe din beton și pereți despărțitori din sticlă, biroul a prezentat provocări acustice semnificative, necesitând un echilibru atent între funcționalitate și estetica designului.

 

Domeniul de activitate

 • Consultări amănunțite la fața locului și evaluări acustice pentru a înțelege provocările specifice ale spațiului de birouri.
 • O colaborare strânsă cu COZY Design Studio care a supravegheat renovarea pentru a integra perfect soluțiile acustice în conceptul general de design.
 • Recomandări și instalarea unei game de panouri acustice, inclusiv panouri din plasă pentru tavane, panouri din spumă Gyza pentru sala de conferințe principală, panouri de design ACER pentru o altă sală de conferințe și panouri textile pentru zonele de birouri.
 • Proiectarea și punerea în aplicare a pereților de izolare fonică Block System pentru a aborda scurgerile de sunet între sălile de ședință și spațiile deschise de birouri.
 • Proiectarea și instalarea personalizată a conductelor metalice pentru a atenua și mai mult transferul de sunet și pentru a îmbunătăți confidențialitatea vorbirii.
 • Un plan pentru instalarea viitoare a unor panouri cu imprimeuri personalizate pentru a adăuga elemente personalizate spațiului.

 

Provocare

Provocarea principală a fost de a îmbunătăți calitatea acustică a spațiului de birouri Hyperzon, menținând în același timp estetica designului industrial. În plus, rezolvarea problemei scurgerilor de sunet între sălile de ședință și zonele deschise de birouri a fost crucială pentru a asigura un mediu de lucru productiv și lipsit de distragere a atenției.

 

Alegerea soluției acustice potrivite pentru spațiul dvs. de birouri

Selectarea soluției acustice optime pentru spațiul dvs. de birouri implică o evaluare atentă a diverșilor factori, inclusiv amenajarea, estetica designului, bugetul și provocările acustice specifice. Cu o multitudine de opțiuni disponibile, navigarea în peisajul soluțiilor acustice poate fi descurajantă. Cu toate acestea, prin luarea în considerare a criteriilor cheie și consultarea experților în acustică, organizațiile pot lua decizii în cunoștință de cauză pentru a crea medii care să sprijine bunăstarea și performanța angajaților.

 

Soluția noastră

Soluția DECIBEL a implicat o abordare holistică pentru a aborda diversele provocări acustice ale Hyperzon, completând în același timp tema de design industrial. Colaborând îndeaproape cu studioul de design, DECIBEL a recomandat și a instalat o varietate de panouri acustice adaptate la diferite zone din cadrul biroului.

Panourile de plasă au fost amplasate strategic pe tavane pentru a asigura o absorbție acustică eficientă, adăugând în același timp interes vizual. Panourile din spumă Gyza din sala de conferințe principală au fost vopsite în negru pentru a se armoniza cu vibrația industrială și pentru a asigura un finisaj de suprafață consistent. Panourile de design ACER au introdus o notă de căldură cu accente de lemn într-o altă sală de conferințe, îmbunătățind ambianța generală. Panourile textile au fost selectate pentru zonele de birouri, oferind o acustică îmbunătățită, opțiuni de culori vibrante și o întreținere ușoară.

În plus, au fost instalați pereți de izolare fonică Block System pentru a atenua problemele de transmitere a sunetului, asigurând intimitatea și minimizând distragerile. Au fost proiectate și instalate conducte metalice personalizate pentru a atenua și mai mult transferul de sunet, ceea ce a dus la o mai mare intimitate a vorbirii și la reducerea nivelului de zgomot.

 

Rezultat

Clientul și-a exprimat satisfacția față de rezultate, subliniind profesionalismul și angajamentul DECIBEL de a oferi soluții acustice eficiente. Planurile viitoare includ instalarea de panouri de imprimare personalizate pentru a infuza spațiul cu elemente personalizate și pentru a-i spori și mai mult atractivitatea estetică.

 

Sunteți pregătit și dumneavoastră pentru următorul pas în călătoria acustică a biroului dumneavoastră?

Contactați-ne astăzi pentru o consultație gratuită!

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.