Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Acasa
 2. »
 3. Servicii
 4. »
 5. Inginerie acustica

Acoustic engineering
Acoustic engineering

Un proiect pentru izolare fonica si acustica
Un proiect pentru izolare fonica si acustica
Un proiect pentru izolare fonica si acustica

Un proiect pentru izolare fonica si acustica

Realizarea unui proiect de izolare fonică este necesară atunci când trebuie prezis ce rezultate exacte din acțiunile de izolare fonică vor fi realizate.. De exemplu, izolarea fonică a unei camere, în care sunetul provine din vorbire cu un nivel de 85 dB / А, iar camera învecinată este un dormitor, în care nivelul sonor trebuie să fie sub 25 dB / А în scopul de a dormi, proiectul calculează pierderile de energie sonoră prin construirea încăperilor și ce straturi de izolare fonică trebuie adaugate pentru a atinge acest nivel.

Răspândirea sunetului prin construcție depinde de diferiții parametri fizici ai materialelor, astfel încât realizarea unui proiect este recomandată pentru a atinge efectul dorit. Important de știut este că unele dintre cele mai populare materiale de izolare termică precum EPS sau XPS scad proprietățile de izolare fonică a construcției. Utilizarea în masă a construcțiilor, care creează punți acustice, este motivul pentru care verificarea calculului pentru izolarea fonică este o parte recomandata in alegerea sistemelor de izolare fonica.

Proiectele de izolare fonică a încăperilor din clădirile rezidențiale și publice se realizează în conformitate cu metodologia  EN ISO 12354 -1 si 2.

Pentru izolarea fonică industrială, proiectul este o parte obligatorie pentru găsirea unei soluții in vederea atingerea nivelurilor de zgomot necesare. Multe standarde și metodologii sunt utilizate pentru calculul izolarii acusticii in domeniul industrial , in functie de specificul problemei. 

Proiect Acustic

Proiectele de acustică sunt o parte obligatorie pentru determinarea tipului și amplasării izolatiilor de zgomotin studiouri , sali de concerte, sali de studiu, magazine, restaurante, birouri. 

In acest scop se fac calcule si simulari ale urmatorilor parametri:

 • Timp de Reverberatie RT60 si RT30;
 • Evaluarea clarității în timpul vorbirii  D50 si C50
 • Cercetarea reflecțiilor timpurii și recente
 • Indicele de transmitere a vorbirii  STI
 • Zgomot de fond și nivel general de sunet
 • Analiza modală și a undelor;

În proiecte sunt incluse detalii tehnice, calculul valorii cuantificabile, vizualizarea 3D și partea de calcul.

Simulările sunt realizate de software specializat conform reglementărilor și standardelor bulgare, europene si internationale .

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.