Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Lucreaza cu noi

Lucreaza cu noi

Vrei să te alături echipei noastre?

DECIBEL este una dintre companiile cu cea mai rapidă creștere în domeniul izolației fonice și acusticii din lume.

Echipa noastră este formată din oameni cu simț al responsabilității și cu o orientare puternică către rezultate. Credem profund în spiritul antreprenorial, susținem inovația și ideile bune de afaceri.

Compania dispune de departamentele interne: departament de vânzări (piețe locale și internaționale), departament de inginerie (inginerie, consultanță, marketing și dezvoltare), departament de producție (producție, aprovizionare și logistică), departament de marketing (publicitate, web și rețele sociale) și administrație și finanțe (finanțe și contabilitate).

Dacă doriți să vă alăturați echipei DECIBEL, vă rugăm să trimiteți CV-ul și o scrisoare de intenție în care să explicați de ce doriți să faceți parte din DECIBEL, descriind poziția dvs. de vis și în ce departament lant at contact@decibelinternational.com

Puteți vizualiza pozițiile curente deschise pentru DECIBEL la JOBS.bg profile.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.