Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Lucreaza cu noi

Lucreaza cu noi

Vrei să te alături echipei noastre?

DECIBEL este o companie cu creștere rapidă în domeniul izolației fonice și a acusticii la nivel mondial. Echipa noastră este formată din persoane responsabile și orientate spre rezultate. Credem cu tărie în stimularea spiritului antreprenorial, sprijinirea inovației și promovarea ideilor bune de afaceri.

Compania este formată din următoarele departamente interne: vânzări (piețe locale și internaționale), inginerie (inginerie, consultanță și dezvoltare), producție (producție, aprovizionare și logistică), marketing (publicitate, web și rețele sociale), administrare și finanțe (finanțe și contabilitate).

Dacă doriți să vă alăturați echipei DECIBEL, vă rugăm să trimiteți CV-ul și scrisoarea de motivare la contact@decibelinternational.com și să ne spuneți - de ce doriți să faceți parte din echipa noastră, care este postul dvs. de vis și în ce departament ați dori să fiți .

Puteți vizualiza posturile curente deschise în profilul DECIBEL JOBS.bg profile.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.