Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Săli de educație, sport și concerte
  6. »
  7. Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția

Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția

Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția
Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția
Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția
Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția
Tratamentul acustic al unui loc de concert, Elveția

LUNI LA ​​ȘAPTE este o serie de artă din Biel, unde în fiecare an au loc șase până la opt evenimente în prima zi de luni a lunii, la ora 19:00. Producțiile acoperă în principal domeniile muzicii și spectacolelor precum lecturi, dansuri, teatru etc..

LUNI LA ​​ȘAPTE este un loc pentru a experimenta arta direct datorită formatului și intimității sale. Seara permite vizitatorilor interesați să aibă un contact strâns cu artiștii. Prin urmare, mediul acustic al locului are o importanță maximă.

Care a fost problema? Locul de desfășurare avea nevoie de corectarea mai multor aspecte ale acusticii proaste, cu un buget redus, dar o soluție eficientă de lucru.

Care a fost scopul? Îmbunătățirea percepției acustice și a stării de spirit pentru artiști și public. Pentru a face acest lucru, a trebuit să eliminăm modurile, să netezim curba de reverberație, să mărim „punctele acustice bune” din zona de ședere a publicului și să eliminăm zumzetul.

Care a fost soluția? Împreună cu consultantul acustic local și cu experiență din Elveția, DECIBEL a furnizat panouri Skyline Diffuser, în culoare albă. Skyline Diffuser este un panou de difuziune tridimensional care se aplică de obicei pe pereți sau tavane, oferind difuzie dublă atât pe planurile verticale cât și pe cele orizontale din camerele de ascultare. Funcționează pe frecvențe înalte, conturând și clarificând sunetul.

Rezultate: După instalare, sunetul din cameră a devenit clar și transparent. Muzicienii se pot auzi mai confortabil. În ceea ce privește publicul, aproximativ 50 de locuri (25 în acel moment din cauza restricțiilor COVID), sunetul este bine distribuit, foarte uniform și localizarea este excelentă - nu există „locuri proaste” pentru a auzi spectacolul. Curba de reverberație a devenit destul de uniformă și, cel mai important, nu mai există reflexii speculare deranjante. Atât muzicienii, cât și publicul se bucură de spectacolele muzicale și alte evenimente culturale într-un mediu acustic mai bun.

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la office@decibelinternational.com.

 

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.