Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Despre noi
  4. »
  5. Știri
  6. »
  7. DECIBEL a luat parte la MADE EXPO 2019

DECIBEL a luat parte la MADE EXPO 2019

DECIBEL a luat parte la MADE EXPO 2019
01.04.2019

În luna martie, DECIBEL a devenit parte a uneia dintre cele mai mari expoziții pentru sectorul construcțiilor din Europa - MADE EXPO, la Milano, Italia.

MADE expo este cea mai importantă expoziție din Italia pentru industria construcțiilor și, de asemenea, unul dintre cele mai semnificative evenimente din Europa dedicate sectoarelor de arhitectură și construcții.

Ediția din 2019 a expoziției MADE s-a axat pe calitatea vieții, dezvoltând aspecte legate de regenerarea urbană și infrastructurală și ingredientele esențiale ale vieții contemporane: confort, siguranță, durabilitate și inovație.

Patru expoziții dedicate au fost adunate sub un singur acoperiș, cuprinzând cele mai bune oferte pe piață în materie, izolare fonică, sisteme de construcții, ferestre și uși, soluții de anvelopare pentru construcții, finisaje, suprafețe, software și hardware.

Concursul Internațional de Arhitectură pentru Selecțiile Arhmaratonului a contribuit la realizarea celor mai bune proiecte prin punerea în concurs a 30 de studiouri naționale și internaționale în 14 categorii.

Tot în această ediție a avut loc un „FOCUS pe ospitalitate” printr-o serie de întâlniri dedicate sectorului hotelier, evidențiind natura esențial centrală a legăturilor dintre proiectare, arhitectură, inginerie și reamenajarea sectorului hotelier la nivel național.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.