Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Sectoare de activitate
  4. »
  5. Soundproofing and Acoustic Panels for Test Facilities & Labs

Soundproofing and Acoustic Panels for Test Facilities & Labs

Soundproofing and Acoustic Panels for Test Facilities & Labs

DECIBEL proiectează și produce camere de testare a sunetului pentru măsurători interne de laborator și de control în domeniul producției și componentelor, unde testele de zgomot ale componentelor sunt obligatorii. Aceasta este producția de componente auto, industria auto în general, ventilatoare și echipamente rotative, echipamente de uz casnic și mașini industriale.

În funcție de nevoi, DECIBEL se ocupă de inginerie completă și realizeaza produse precum cabine izolate fonic, camere semi-anecoice și anecoice și camere de reverberație. Compania oferă, de asemenea, servicii de consultanță pentru dezvoltarea sistemelor pasive de control al zgomotului pentru sectoarele construcțiilor, energiei și automobilelor.

Dacă sunteti in căutare de informații mai detaliate despre modul în care DECIBEL vă poate rezolva problemele de zgomot, contactați-ne la office@decibelromania.com , tel. +40764261076 sau consultați soluțiile de izolare fonică de mai jos.

Grupuri de produse înrudite

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.