Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Clădiri industriale și comerciale
  6. »
  7. Stand pentru testare si masuratori

Stand pentru testare si masuratori

Stand pentru testare si masuratori
Stand pentru testare si masuratori
Stand pentru testare si masuratori
Stand pentru testare si masuratori

ABB este un lider global inovator în domeniul produselor electrice, al roboților și al acționărilor, al automatizării industriale și al rețelelor de alimentare.

AABB are peste 2.500 de angajați în Bulgaria și operează cu un sediu central în Sofia și patru sucursale ale companiei in țară. Două dintre unitățile de producție sunt situate în Rakovski și produc componente electrice de joasă și medie tensiune. 

Într-una dintre colaborările recente dintre DECIBEL și ABB, subiectul izolației fonice este o cameră pentru măsurarea zgomotului de referință într-una din unitățile de producție ABB. Cerințele din proiect sunt zgomotul de fond din cabină, unde se fac măsurătorile, pentru a atinge niveluri mai mici de 15 dB. Niveluri mai ridicate de zgomot ar duce la testări inexacte și ar submina măsurătorile camerei.

În jurul camerei de testare a fost deja construită o cabină de izolare fonică, care nu îndeplinește însă cerințele de funcționalitate și funcționare (zgomot de fond sub 15 dB). Măsurătorile efectuate de inginerul nostru acustic pe o ușă închisă prezintă niveluri sonore cuprinse între 19 și 21 dB (Figura 1). Din acest motiv, DECIBEL construiește o cabină de amortizare suplimentară în jurul cabinei deja existente.

Opiniile și măsurătorile echipei DECIBEL au arătat clar că spectrul de sunet al zgomotului de fond este puternic saturat de sunete de producție care au o amplitudine variabilă în limite mari. Controlul zgomotului de această magnitudine necesită ca frecvențele joase și medii să fie maxim izolate fonic. 

Toate măsurătorile, prescripțiile și rezultatele sunt incluse într-un proiect de izolare fonică. Construcția cabinei izolante fonic suplimentare și utilizarea materialelor adecvate ajută la atingerea nivelurilor maxime de zgomot de fond de 14,5 dB. Rezultatele obținute cu intervenția DECIBEL sunt excelente și sunt îndeplinite cerințele clientului pentru anumite nivele de zgomot (Figura 2)..

Pentru mai multe informații despre caz sau consultări cu privire la o astfel de problemă, vă rugăm să ne contactați la +359 882 413 902 sau să ne scrieți la office@decibelinternational.co.uk.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.