Simularea personala pentru determinarea gradului de izolare fonica necesar 

Scopul simulării este să fie prezentat clientului (să audă) efectul real a mai multor tipuri de izolare fonică și să aleagă cel mai potrivit sistem pentru el , ca echilibru între efect și preț .

Simularea are loc timp de aproximativ 60 de minute, timp în care un inginer specialist acustic va integra dimensiunile și geometria camerei dvs. într-un spațiu software specializat și va calcula care este nivelul de zgomot actual. Acest zgomot este generat printr-un emițător difuz, după care, prin adăugarea diferitelor soluții de izolare fonică în software, clientul va auzi diferite izolații fonice care pot fi realizate în cameră. Odată ce sistemul ideal pentru client a fost specificat și selectat , în termen de 3 zile lucrătoare este evaluat și poate fi comandat.

Simulările audio au loc după programări și sunt taxate conform listei de preț actuala a Decibel Ltd. Pentru abonament și mai multe informații despre simularea audio personală vă rugăm să sunați la  0889 437 847 sau pe email  contact@decibel.bg.

 

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.