1. Acasa
  2. »
  3. Despre noi
  4. »
  5. Știri
  6. »
  7. DECIBEL a început producția de panouri acustice din pâslă PET reciclate

DECIBEL a început producția de panouri acustice din pâslă PET reciclate

DECIBEL a început producția de panouri acustice din pâslă PET reciclate
20.01.2022

La începutul anului 2022. DECIBEL și-a început producția de panouri acustice și separatoare ecologice pentru birouri și încăperi din 65% P.E.T. reciclat..

Tehnologia de producție DECIBEL permite producerea de panouri de design perforate și solide de diferite dimensiuni, grosimi și culori conform RAL..

Modelele standard de la P.E.T. numite FESIGN, sunt concepute pentru a genera o cantitate mică de deșeuri de materie primă, atingând în același timp o performanță acustică optimă. Designul și forma elementelor liniei FESIGN pot fi combinate între ele prin aplicarea, lipirea sau agățarea pe pereți, tavane și în fața pereților despărțitori de sticlă. Avantajul pâslei reciclate este faptul ca sunt produse prietenoase cu mediul, grosimea mică și greutatea redusa

Capacitatea de producție a panourilor de pâslă a DECIBEL este de aproximativ 109.000 m2 pe an.

Panourile din linia FESIGN pot fi comandate din e-shop-ul DECIBEL - HICI, iar in cazul in care sunteti interesat sa realizati panouri dupa modelul dumneavoastra, nu ezitati sa ne contactati in sectiunea contact.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.