Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Despre noi
  4. »
  5. Știri
  6. »
  7. Sistem MUTE in Olanda

Sistem MUTE in Olanda

Sistem MUTE  in Olanda
01.01.2019

MUTE SYSTEM™ este un sistem de izolare fonică conectat în punct subțire pentru pereți și tavane dezvoltat și rafinat de-a lungul anilor de către departamentul de cercetare și dezvoltare al  DECIBEL.

Începând din 2019, DECIBEL a încheiat un parteneriat cu un distribuitor local din Olanda pentru a distribui, livra și instala sisteme MUTE pentru sectorul rezidențial.

Izolarea fonică completă este o abordare profesională care include prescrierea celor mai adecvate sisteme de izolare fonică. Alegerea se face pe baza diferiților factori, dintre care unii sunt grosimea peretelui / tavanului, tipul de clădire, prezența coșurilor de fum sau a altor posibile cavități de zgomot și multe altele. După selectarea corectă a materialelor, instalarea este finalizată. Activitățile de instalare a panoului sunt cât mai curate posibil și se desfășoară in timp de 2 până la 3 zile pe cameră.

Dacă sunteți în căutarea unor soluții de izolare fonică în Olanda, vă rugăm să ne contactați prin NL@decibelinternational.com.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.