Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Referințe

Gherghe Costinel

"Tocmai ce am finalizat proiectul si suntem foarte multumiti de rezultatele obtinute. Rezultatele sunt conform indicatiilor primite, respectiv muzica nu se mai aude, iar vibratiile transmise s-au redus de asemenea."

Dan

"Nimic nu se poate compara cu un somn într-o cameră în care este complet liniște! Le mulțumim celor de la DECIBEL pentru profesionalism și pentru soluția pe care ne-au oferit-o!"

Hajnal Hunor

"Intrucat DECIBEL a respectat cerintele noastre asupra produselor si a timpului de livrare ii recomandam cu incredere pentru solutiile lor si pentru buna colaborare pe care am avut-o de-a lungul primului nostru proiect comun."

David Gresham

Am contractat DECIBEL pentru a gestiona proiectul, atât din punct de vedere acustic, cât și din punct de vedere estetic. Vă recomandăm cu tărie expertiza, planificarea și implementarea.

Borislav Gigov

"MMG Music recomandă buna performanța a DECIBEL și își exprimă aprecierea pentru munca lor. Nu ezităm să recomandăm DECIBEL."

Alexander Chervenkov

„DECIBEL merită încrederea viitorilor săi clienți datorită experienței acumulate, rezultatelor vizibile obținute și calității ridicate a serviciilor pe care le oferă.”

Emil Aleksandrov

"Compania DECIBEL a funcționat precis, oferta lor a fost profitabilă din punct de vedere financiar și rezultatul a fost eficient. "

Antoaneta Nenova

"Compania DECIBEL demonstrează profesionalism și angajament în realizarea eficacității și fiabilității maxime pentru soluția propusă, care în cele din urmă a dus la rezultatul dorit."

Radostin Nikolov

" Soluția pe care am primit-o de la compania DECIBEL a fost opțiunea potrivita pentru noi - profesională, eficientă și profitabilă din punct de vedere financiar. Instalarea a fost făcută precis, rapid și curat. "

Kammarton Bulgaria

"Am primit cea mai bună soluție multumita profesionalismului DECIBEL. Au fost rapizi și de o calitate ridicata , motiv pentru care oferim referințele noastre companiei DECIBEL."

Maria Sokolova-Popdoncheva

"I am satisfied with the result achieved, the cooperation and the budget we managed to enter.

I recommend the company and its owner as reliable partners, because of the approach, the attitude and the good end result they achieved, despite the difficulties. "

B. Ancheva

"Ne-au oferit cea mai buna varianta pentru noi, conform bugetului si cerintelor noastre, au fost flexibili, .... recomandam cu placere."

Shota Khizanishvili

„Compania DECIBEL s-a dovedit a fi foarte competentă, adaptabilă la provocările cu care s-a confruntat proiectul și a depășit rezultatul convenit inițial.”

Lili K.

"Thank you:

- for the professionalisms 
- for the customer service 
- and for bringing back the peace in my home"

Aristos Constantinou

"Pentru noul meu studio din orașul Sofia am folosit difuzoare acustice DECIBEL și sunt foarte mulțumit atât de rezultatul acustic, cât și de designul produsului!... Mulțumesc!"

H. Atsinov

„Pentru noi DECIBEL este partenerul preferat în cazurile care necesită soluții tehnice precise și adecvate în domeniul izolației fonice și a izolării fonice...”

Ivan Rozenov

Pe parcursul anului 2015 Decibel Ltd. a efectuat tratament acustic cu panouri a trei dintre sălile noastre de conferințe. După instalarea panourilor, sălile noastre îndeplinesc cerințele corespunzătoare privind parametrii de sunet. Vă mulțumim pentru promptitudinea și calitatea serviciilor oferite.

Hristo Kirov

"Recomandăm ing. Nedkov de la DECIBEL ca partener serios, punctual și de încredere, care deține calități pentru a face față cu succes tuturor provocărilor legate de sarcini specifice... rapid și  cu calitate garantată."

ing. Valeri Dojchinov

„Recomandăm ing. Nedkov de la DECIBEL ca partener serios, precis și de încredere, care deține posibilități reale de a implementa sarcini concrete de probleme acustice.”

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.