VISTO 48 panou elastic de izolare fonica

Prezentarea produsului

VISTO 48 este un panou elastic de înaltă tehnologie de izolare fonică și fonoabsorbant pentru pereți și tavane. Diferitele straturi combinate în panou realizează nivele mult mai ridicate de izolare fonică în comparație cu materialele tradiționale precum sticla, mineralele, vata minerală de rocă sau pluta. Poziția diafragmei polivinilice foarte elastice (stratul mediu) funcționează ca membrană izolatoare fonică și fonoabsorbantă. Forma ondulată a materialului poros (stratul frontal) este o geometrie optimizată care crește absorbția sunetului în intervalul 400-650 Hz, care este frecvența  tipică a vocii umane.

VISTO 48 este un produs brevetat, rezultat al elaborării de doi ani, timp în care au fost examinați parametrii reali care determină proprietățile acustice, cum ar fi :

* Rezistivitatea cailor respiratorii
* Viscozitatea si lungimea termica a porilor
* Porozitatea

Aplicatii

Panoul de izolare fonică VISTO 48 este potrivit pentru:

- Instalare în gips-carton (ca înlocuitor pentru vata minerală tradițională) deasupra tavanelor suspendate, sub podele  și  în studiouri și repetiții .

- Pentru izolarea fonică a pereților. Panoul trebuie instalat între profilele de susținere ale structurii din gips-carton, unde poate fi ascuns între profilurile lipite de același perete cu adeziv VISTO BOND sau atașat cu elementele de montare VISTO FIX .

- Pentru izolarea fonică a pardoselii . VISTO 48 trebuie aplicat direct pe o podea existentă fără lipire. Mai multă izolare fonică pentru pardoseli, vezi aici.


- Pentru instalarea plafonului  suspendat. Panoul VISTO 48 trebuie aplicat direct pe structura care ar trebui să fie întărit cu elemente  suplimentare pentru a preveni lăsarea tavanului.

Indicele de reducere a sunetului

Specificatii tehnice

Grosime4,8 cm
Greutate2,5 kg
Dimensiune panou100 cm x 60 cm
Absorbție fonică400 - 650 Hz

Galerie

Proiecte asociate

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră.