Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
 1. Acasa
 2. »
 3. Proiecte
 4. »
 5. Birouri și săli de conferințe
 6. »
 7. Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria

Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria

Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria
Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria
Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria
Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria
Cabine telefonice pentru Adecco Bulgaria

Rezumat

Adecco Bulgaria, situată în Business Park Mladost 4, a abordat DECIBEL cu necesitatea de a îmbunătăți mediul acustic în trei cabine telefonice personalizate din cadrul biroului lor. Colaborând cu un arhitect, DECIBEL a proiectat și instalat cu meticulozitate panouri textile, luând în considerare dispunerea, culorile și poziționarea pentru a obține condiții acustice optime. Ușile de sticlă, cunoscute pentru suprafețele lor reflectorizante, au reprezentat o provocare, abordată printr-un studiu acustic cuprinzător. Produsul finit nu numai că îndeplinește nevoile acustice, dar se aliniază și cu estetica corporativă a Adecco.

Domeniul de aplicare a lucrărilor

 • Tratarea acustică a cabinelor telefonice proiectate la comandă
 • Colaborare cu un arhitect pentru proiectarea layout-ului, specificarea culorilor și poziționarea panourilor
 • Studiu acustic pentru optimizarea condițiilor de sunet în cabinele cu ușă de sticlă
 • Vizualizarea aspectului final și a culorilor
 • Producția și instalarea panourilor textile

Provocare

Provocarea a constat în crearea unei soluții acustice eficiente pentru cabinele telefonice cu uși de sticlă, cunoscute pentru suprafețele lor reflectorizante. Scopul era de a asigura condiții acustice optime pentru lucrătorii care efectuau apeluri, în același timp aliniindu-se la paleta de culori și la estetica corporativă a Adecco.

Solutia

DECIBEL a abordat provocarea prin:

 • Colaborarea cu un arhitect pentru proiectarea meticuloasă a aspectului, specificarea culorilor și poziționarea panourilor.
 • Efectuarea unui studiu acustic pentru a optimiza condițiile de sunet în cabinele telefonice cu ușă de sticlă.
 • Vizualizarea aspectului final și a culorilor pe baza paletei corporative a Adecco.
 • Producerea și instalarea fără cusur a panourilor textile pentru a îndeplini atât cerințele acustice, cât și cele estetice.

Rezultat

Panourile textile instalate nu numai că au realizat îmbunătățirea acustică dorită pentru cabinele telefonice ale Adecco, dar s-au integrat perfect în designul general al biroului. Lucrătorii beneficiază acum de un mediu acustic îmbunătățit în interiorul cabinelor, ceea ce permite o comunicare eficientă. Proiectul prezintă o îmbinare reușită a funcționalității și a esteticii corporative.

Acest proiect exemplifică importanța soluțiilor acustice personalizate care nu numai că îndeplinesc cerințele tehnice, dar se aliniază și cu identitatea corporativă și preferințele de design ale clientului.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.