Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Săli de educație, sport și concerte
  6. »
  7. Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță

Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță

Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță
Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță
Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță
Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță
Crearea linistii intr-o sala de clasă : îmbunătățirea acusticii la grădiniță

Spune-ți adio camerelor Echo-y de la grădinița Auffen.

Izolarea fonică conduce la un timp mai bun de învățare și de joacă!

Proiect: Grădinița Auffen – Îmbunătățirea calității sunetului în joc și educație Locație: Stiria, Austria

Descriere:
Grădinița Auffen este o unitate modernă si nou-nouță , amplasată în frumoasa zona rurală din Stiria. În fiecare zi, oferă dragoste și îngrijire pentru 20 de copii cu angajament și dăruire

Problema:
Profesorii au observat o situație zgomotoasă și ecou în cele două săli mari, ceea ce a dus la o inteligibilitate redusă a vorbirii și la creșterea nivelului de stres în rândul copiilor. Suprafețele netede ale pereților de beton, parchetului și elementelor de sticlă orientate spre grădină au făcut ca sunetul să sară înainte și înapoi ca o minge de biliard, provocând volum excesiv și înțelegere redusă..

Solutia:
Soluția a fost instalarea de panouri acustice DECIBEL Beelive în formă de fagure pe pereți și tavan, atârnate de constructiile existente de gips-carton . Panourile, în două culori diferite, au dat viață pereților în timp ce „înghiteau” undele sonore, reducând timpii de reverberație și creând o atmosferă mai relaxată. Pentru a face lectura cu voce tare mai plăcută, în tramvaiele de lemn de sub camera păpușii au fost atârnate pânze discrete de tavan.

Rezultate:
Rezultatele au fost impresionante, cu timpi de reverberație redusi audibil și inteligibilitate sporită a vorbirii. Profesorii și copiii sunt încântați de noul mediu liniștit și relaxat.

Copiii chiar au întrebat daca „toți copiii sunt aici astăzi, este atât de liniște!” - un feedback excelent pentru a arăta cât de reușit a fost proiectul de izolare fonică.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.