1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Săli de educație, sport și concerte
  6. »
  7. Deflectoare acustice în NBU

Deflectoare acustice în NBU

Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Deflectoare acustice în NBU

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

După o cooperare de succes în 2017, la începutul anului 2019, la DECIBEL am fost din nou contactați de clientul nostru - Noua Universitate Bulgară, pentru a rezolva o problemă cu acustica în noul lor sector construit cu săli de clasă prin reducerea timpului de reverberatie.

Camerele de la BNU sunt realizate în întregime din sticlă - tip acvariu. În încăperile de acest fel, realizate în întregime din suprafețe solide și reflectorizante precum sticla, timpul de reverberație (ecou) crește. Ecoul împiedică nivelul de inteligibilitate a vorbirii, creează tensiune în difuzor și duce la scăderea concentrației la elevi. Tavanul camerei este de asemenea deschis, deoarece pereții despărțitori din sticlă nu ajung la el, pentru a aeriza mai bine camera. Construit astfel, tavanul nu oprește transmisia sunetelor între camere.

Adesea, inginerii DECIBEL se confruntă cu provocari in rezolvarea unei probleme de acustică, după finalizarea proiectului și chiar a interiorului. Experiența noastră arată că atunci când izolația fonică nu este inclusă în proiect în etapa de proiectare, dar impusă ulterior, proiectele devin mai scumpe, deoarece modificările trebuie aplicate pe spațiile deja finalizate.

Pentru a rezolva problema la NBU și a reduce nivelurile de reverberație, inginerii DECIBEL au propus să amplaseze deflectoare acustice orizontale pe tavan fără a schimba aspectul pereților despărțitori din sticlă. Deflectoarele au fost realizate din poliuretan tehnic impregnat și textil acustic.

Cerința de reglementare pentru sălile de clasă este RT <0.80sec.

Rezultatul măsurătorilor a arătat clar că am redus cu succes nivelul sonor în camere și am îmbunătățit mediul acustic cu 4dB fapt care poate fi sesizat.

Dacă trebuie să reduceți și nivelul de zgomot la care sunteți supus - nu îl amânați! Contactați-ne cât mai curând posibil. Misiunea noastră este de a proiecta, dezvolta și realiza soluții de izolare fonică care îmbunătățesc semnificativ atmosfera autentică de viață și de lucru a clienților noștri.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.