1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Birouri și săli de conferințe
  6. »
  7. Deflectoare acustice într-un birou IT

Deflectoare acustice într-un birou IT

Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Deflectoare acustice într-un birou IT
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Deflectoare acustice într-un birou IT

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Povestea interviului despre proiect.

Intrebare: Care este motivul pentru care clientul a apelat la  DECIBEL?

Raspuns: Am primit un apel de la designerul lor principal, lucrând la noile birouri pentru clienții noștri. Avea o idee clară despre ce își doreau și un termen de doar 4 săptămâni.

Intrebare: Cum a decurs prima conversație?

Raspuns: Au avut o idee foarte clară despre ceea ce doresc și ne-au trimis o anchetă detaliată cu o cerere pentru dimensiuni non-standard și metode de instalare pe care nu le-am făcut până acum. Era clar că am fost singurii în măsură să livrăm acest tip de soluție acustică cu panouri suspendate non-standard și partiții imense pentru birourile lor în doar patru săptămâni.

Intrebare: Ce a dorit să realizeze clientul?

Raspuns: Prioritatea principală a fost apariția materialelor acustice. După cum puteți vedea în imaginile proiectului, birourile sunt finisate luxos într-un stil modern și vibrant. Compania își desfășoară activitatea în domeniul pariurilor sportive, iar majoritatea angajaților săi sunt tineri, astfel încât proiectarea birourilor trebuia să reflecte acest lucru.

În al doilea rând, desigur, calitățile acustice. Într-un birou mare open space, ne străduim să acoperim cel puțin 30% din zonă cu panouri acustice. A fost o provocare cu acest design și această poziționare a panourilor pentru a acoperi zona necesară pentru a obține un mediu acustic armonios.

Intrebare: Au existat cerințe de design și culoare?

Raspuns: Clientul nostru avea cerințe de design și culoare foarte specifice pe care le puteți vedea în proiectul finalizat. Am reușit să realizăm panouri și ecrane non-standard pentru birouri în dimensiunile și culorile exacte alese de designer.

Intrebare: Au existat provocări în producția produselor comandate?

Raspuns: DA! Cu siguranță, deoarece acestea erau 65 de separatoare de birou care urmau să fie instalate în mai puțin de patru săptămâni. În plus, dimensiunile lor au fost de două ori mai mari decât dimensiunile standard pe care le oferim. În plus, a trebuit să ne dăm seama cum să le facem sustenabile pentru timpul următor, astfel încât să nu se îndepărteze de-a lungul anilor din cauza dimensiunilor lor mari

Intrebare: Au existat particularități tehnice în timpul instalării?

Raspuns: Da, a trebuit să instalăm toate panourile suspendate cu interiorul deja finalizat și stațiile de lucru instalate dedesubt. Acest lucru a creat unele dificultăți, deoarece fixarea lor la tavan în locuri specifice a fost dificilă cu mobilierul deja instalat. Pe de altă parte, acest lucru ne-a oferit ocazia să ne bucurăm de vedere atunci când finalizăm proiectarea cu panouri acustice suspendate chiar și în timpul instalării :)

Intrebare: Care este feedback-ul pentru acustică după instalarea panourilor suspendate DECIBEL și a separatoarelor de birou?

Raspuns: Designerul de interior și reprezentanții companiei sunt foarte mulțumiți de rezultat. Sperăm că angajații care vor lucra în birou se vor bucura în curând nu numai de interiorul fantastic nou al biroului, ci și de mediul acustic excelent.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.