1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Case
  6. »
  7. Home cinema în Tel Aviv 2017

Home cinema în Tel Aviv 2017

Home cinema în Tel Aviv 2017
Home cinema în Tel Aviv 2017
Home cinema în Tel Aviv 2017
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Home cinema în Tel Aviv 2017

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

 

Ceea ce face dintr-un home cinema o experiență totală pentru simțuri este alegerea materialelor acustice potrivite pentru acesta. Imaginea HD, sistemul de sunet surround de înaltă calitate și iluminarea adecvată sunt elementele dintr-un sistem home theater care nu vor fi nimic fără tratamentul acustic corect al camerei.

Soluțiile acustice DECIBEL sunt proiectate pentru a controla toate aspectele acustice din cinematografe. Calitățile de absorbție a sunetului sunt combinate cu un design creativ care s-ar putea potrivi cu fiecare interior.

Acestea sunt motivele pentru care proprietarul unui studio de acasă din Tel Aviv a ales produsul DECIBEL pentru tratarea cinematografului său de acasă în cel mai profesionist mod.

Produsele utilizate în home theater sunt panourile Square Raster Absorber cu finisaj de catifea roșie și Dream Screen Acoustiq Absorbant. Ambele produse sunt disponibile nu numai în Bulgaria, ci și în Norvegia prin distribuitorul acustic al magazinului DECIBEL AV.

 

Dacă intenționați să vă creați propriul sistem home theater, nu ezitați să ne contactați la sales@decibel.bg

 

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.