Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Restaurante, Baruri și Cluburi
  6. »
  7. Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"

Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"

Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"
Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"
Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"
Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"
Izolare fonica a restaurantului in "San Stefano Plaza"

San Stefano Plaza ”este unul dintre cele mai inovatoare complexe multifuncționale construite în ultimii 10 ani în inima Sofiei. Clădirea, situată pe o stradă liniștită, într-un cartier aristocratic lângă Grădina Doctorului, are tehnologie de construcție contemporană.

În plus față de zonele rezidențiale și comerciale, complexul oferă și un SPA cu sală de gimnastică, o galerie de artă și zone pentru copii și recreere în aer liber. Dintr-un punct de vedere, astfel de complexe sunt preferate datorită comodității și proximității nevoilor urbane din fiecare zi, dar pe de altă parte, acestea provoacă necesitatea unui control extrem al zgomotului și eliminarea zgomotului cauzat de diversele activități ale complexului.

La sfârșitul anului 2016, conducerea San Stefano Plaza a luat legătura cu DECIBEL și la începutul anului 2017 a început lucrările de izolare fonică a restaurantului „Shtastlivetsa”, în urma unei cereri din partea investitorului. Scopul a fost de a preveni o posibilă problemă cu zgomotul provenit de la restaurantul de lux „Shtastlivetsa” către zonele rezidențiale superioare. Ca prim pas, DECIBEL efectuează inspecția acustică a clădirii și a construcției. Scopul este de a măsura nivelul actual de izolare fonică a construcției pentru a opri zgomotul și de a proiecta tipul exact de izolație fonică și de a o plasa corect pentru a atinge eficiența maximă. 

După examinarea stării actuale de construcție urmează o perioadă de o lună de proiectare și testare urmată pentru a atinge cele mai satisfăcătoare niveluri de izolare fonică. Materialele utilizate în proiect sunt suspensiile de tavan de nouă generație și panourile izolante fonice, dezvoltate de DECIBEL – MUTE SYSTEM pentru pereti.

La finalizarea fazei de proiectare, conducerea de la San Stefano Plaza a decis să atribuie DECIBEL izolarea completă a zgomotului din restaurant. În timpul procesului de instalare, provocări precum instalările încorporate și dorința de a lua minim din spațiul utilizabil.

Pasul final și cel mai așteptat au fost măsurătorile finale. Activitatea generală a DECIBEL privind investigarea, proiectarea și implementarea izolației fonice la restaurantul „Shtastlivetsa” din complexul San Stefano Plaza a obținut rezultate cu până la 5,6 dB mai bune decât cele proiectate.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.