Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Case
  6. »
  7. Izolare fonică completă a unei case private

Izolare fonică completă a unei case private

Izolare fonică completă a unei case private
Izolare fonică completă a unei case private
Izolare fonică completă a unei case private
Izolare fonică completă a unei case private
Izolare fonică completă a unei case private

Zgomotul din cartierele de locuințe este o problemă cu care oamenii se confruntă zilnic.

Măsurile luate în timp împotriva zgomotului iritant permit utilizarea zonelor rezidențiale în scopul propus.

Prin sigilarea barierei principale de pe partea sursei de sunet, este posibil să se obțină un efect maxim de 70%, deoarece restul de 30% din sunet trece prin ceilalți pereți, tavan și podea. Prin urmare, este necesar și recomandat un tratament complet de izolare fonică a camerei.

Izolarea fonică completă este o abordare profesională care include prescrierea celor mai adecvate sisteme de izolare fonică. Alegerea se face pe baza diferiților factori, dintre care unii sunt grosimea peretelui / tavanului, tipul de clădire, prezența coșurilor de fum sau a altor posibile cavități de zgomot și mulți alții. După selectarea corectă a materialelor, instalarea este finalizată. Activitățile de instalare a panoului sunt cât mai curate posibil și se desfășoară in timp de 2 până la 3 zile pe cameră.

Pe imaginile din galerie, puteți vedea procesele de instalare a izolației fonice a unuia dintre  multii clienți mulțumiți care au ales o abordare profesională pentru îngrijirea casei lor. Produsele utilizate în proiect sunt C-Mute System 33 pentru tavanul camerei și Block System și Mute System 33 pentru pereți .

Izolarea profesională împotriva zgomotului este singurul lucru care transformă un apartament într-o casă confortabilă și plăcută unde oamenii se pot odihni dupa o zi aglomerată.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.