1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Hoteluri
  6. »
  7. Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi

Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi

Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi
Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi
Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi
Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi
Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Izolare fonică în hotelul Marriott, Tbilisi

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Freedom Hotel, Tbilisi este un hotel de lux de șapte stele din Georgia. Face parte din lanțul hotelier Marriott, care include peste 500 de hoteluri din 60 de țări. Conceptul creat de arhitecți este cel al celor trei hoteluri situate - primul dintre ele în inima orașului, al doilea la poalele muntelui și al treilea în vârf, care să fie conectat printr-o telegondolă.

Ideea arhitecților este ca turiștii și vizitatorii orașului, care au stat în unul dintre cele trei hoteluri, să se poată bucura de experiența incomparabilă din priveliștea panoramică dezvăluită de liftul acoperit.

La ultimul etaj al fiecăruia dintre hoteluri există stații de ridicare lângă apartamentele prezidențiale.

Problema pe care clientul nostru a realizat-o că va exista este că, atunci când lansează liftul, va rupe tăcerea prin vibrații structurale și va scutura structura, ceea ce va duce la zgomot puternic în cele mai luxoase apartamente ale hotelului.

Din acest motiv, arhitecții Marriott au apelat la DECIBEL pentru a rezolva această problemă. În timpul proiectului am cooperat cu compania Doppelmayr, care va construi viitorul lift, pentru a primi de la ei informații mai specifice și detalii tehnice despre implementarea facilității. Proiectul include unele dintre cele mai eficiente sisteme de izolare fonică ale DECIBEL, și anume sistemul Block system și sistemul Mute system, special adaptate la standardele și specificul problemei. Acesta este primul caz din istoria DECIBEL la care lucrăm în paralel în trei hoteluri conectate printr-un lift. Pentru noi, aceasta a fost o mare provocare, precum și un stimulent fără precedent, deoarece acest proiect nu are analog în lume.

 

Ultima sarcină pe care am executat-o ​​pentru lanțul Marriott a fost, de asemenea, legată de telegondolă.

TStația de pornire a liftului se află lângă Hotelul Freedom Square și în apropiere există clădiri rezidențiale. Echipa de arhitecți Marriott este conștientă de lansarea ascensorului, iar zgomotul din cabina care trece va deranja oamenii care locuiesc în jur. Conducerea lanțului Marriott a avut încredere în DECIBEL pentru a rezolva și această problemă. Sarcina pe care am primit-o de la ei a fost aceea de a reduce la tăcere telegondola, astfel încât în ​​viitor să nu deranjeze confortul oamenilor care locuiesc în apropiere. DECIBEL a creat un proiect de tratament acustic, care a fost aprobat. Am făcut reducerea zgomotului stației și așteptăm cu nerăbdare lansarea liftului pentru a ne bucura de munca depusă!

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.