Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Case
  6. »
  7. Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza

Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza

Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza
Izolarea fonică a chillerelor din San Stefano Plaza

„San Stefano Plaza” este un complex care combină funcția „locuință” cu elemente ale unei zone cu utilizare mixtă pentru a oferi un confort maxim locuitorilor. Oferă o gamă largă de servicii în magazinele și restaurantele sale la modă, o galerie de artă și un centru SPA.

 

Care a fost problema?

 

Spațiile pentru activități comerciale sunt situate la nivelurile inferioare ale clădirii, chiar lângă magazinul alimentar Billa. O unitate de aer condiționat în aer liber, care răspunde nevoilor magazinului, este instalată în parcarea subterană.- Generează zgomot care răsună la etajele superioare, iar locuitorii simt că sunt într-un tunel.

 

Care a fost soluția?

 

Echipa „San Stefano Plaza” a fost hotărâtă să rezolve problema și ne-a contactat pentru o consultație. După diagnosticarea problemei, echipa de ingineri a DECIBEL a oferit o soluție, care a fost aprobată de conducerea complexului  și a început lucrarea proiectului. Am împărțit acest proiect în două etape.

 

Etapa 1 - instalarea panourilor metalice „PZP” perforate (50 mm grosime) fără capac din spate, pe pereții din jurul răcitorului, pentru a reduce suprafețele reflectorizante prin panouri de absorbție acustică. Ideea acestui pas a fost ca undele sonore din partea din spate a răcitorului să nu se reflecte și să se întoarcă în parcarea subterană și, respectiv, în zona problematică.

 

Etapa 2 - instalarea a 2 tobe de eșapament în fața ventilatoarelor de răcire cu lungimea de 1500 mm, diametrul exterior de Ф950 mm și grosimea de absorbție a sunetului de 100 mm.

 

Rezultatele:

Ultima fază a proiectului a fost măsurarea nivelului sonor, efectuată de un reprezentant DECIBEL. Valorile raportate la zgomot au depășit așteptările clientului nostru. Întregul proiect, începând de la etapa de proiectare până la măsurarea rezultatelor finale, a durat doar o lună și jumătate.

 

Nu este prima dată când echipa San Stefano Plaza are încredere în noi. Aici puteți vedea celelalte proiecte realizate în complexul multifuncțional: -> https://www.decibelinternational.co.uk/residential-soundproofing/?project=105 .

 

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.