Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Restaurante, Baruri și Cluburi
  6. »
  7. Izolarea fonică a unui club de noapte

Izolarea fonică a unui club de noapte

Izolarea fonică a unui club de noapte
Izolarea fonică a unui club de noapte
Izolarea fonică a unui club de noapte
Izolarea fonică a unui club de noapte
Izolarea fonică a unui club de noapte

Discoteca și club de noapte Cultul de Vară din Varna este situat pe promenadă. Discoteca tocmai trebuia să-și deschidă ușile înainte de începerea sezonului estival 2017.

Problema acustica

În timpul construcției restaurantului, arhitecții  au lucrat cu echipa de ingineri DECIBEL la proiectarea, amplasarea și dimensiunea deschiderilor cu vedere la mare.

Solutia

Lucrările la clubul  Cultul de Vară au început cu un model de simulare pentru măsurarea presiunii sonore. Scopul tratamentului acustic era de a atinge niveluri sonore care să nu deranjeze clădirile situate alături. Ceea ce este specific în acest caz este combinația izolației cu designul restaurantului. După aprobarea soluției propuse, DECIBEL a preluat sarcina folosind produsul panou izolant fonic VISTO 48, rezultatul a doi ani de dezvoltare a DECIBEL. VISTO 48 este un panou elastic de înaltă tehnologie izolator fonic și fonoabsorbant pentru pereți și tavane.

Rezultatele implementarii proiectului

Ultimul pas al proiectului este măsurarea nivelului de sunet atins. Măsurarea efectuată de o persoană tehnică a companiei DECIBEL a raportat valori satisfăcătoare și care sunt în raport cu standardele bulgare de zgomot.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.