1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Clădiri industriale și comerciale
  6. »
  7. Izolarea fonică a unui generator în Telenor

Izolarea fonică a unui generator în Telenor

Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Izolarea fonică a unui generator în Telenor
Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ
Izolarea fonică a unui generator în Telenor

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cu ani în urmă, chiar lângă Business Park Sofia, unde se află birourile Telenor, compania și-a construit propriul centru de date.

Centrul de date are nevoie de o răcire puternică, pe care compania o asigură, desigur. În acest scop, au nevoie de o sursă de alimentare de rezervă furnizată de 2 generatoare diesel, fiecare cu o capacitate de 1 motor de navă. Alimentarea auxiliară puternică, care este rareori pornită, dar uneori pe timp de noapte (pentru perioade de câteva ore), provoacă plângeri cu privire la zgomotul puternic care ține treji vecinii care locuiesc într-un bloc de peste drum. De obicei, în astfel de cazuri, încep plângerile și cererile de eliminare a problemei, așa cum se întâmplă cu Telenor. Oamenii din bloc descriu zgomotul ca fiind insuportabil și creează imposibilitatea de a avea liniște în casele lor. Cazul a durat aproximativ 3 ani fără rezultat, până când un rezident supărat a decis să împuște un angajat Telenor cu o pușcă cu aer. Avertizare. Acest lucru oferă, evident, un nou impuls pentru rezolvarea problemei, deoarece la scurt timp după eveniment Telenor ne-a contactat și ne-a spus despre problema cu generatoarele puternice și zgomotoase. După ce am auzit versiunea lor de „interferență” a cauzelor de zgomot, am decis să verificăm informațiile cu locuitorii blocului - „victimele”. Ei au spus că zgomotul pe care l-au auzit este „un motiv pentru care nu pot dormi noaptea și nu își pot deschide ferestrele în timpul zilei”.

Am decis să preluăm cazul proiectând, producând, livrând și instalând amortizoare exterioare. Procesul tehnologic de proiectare și producție a luat specialiștilor din departamentul nostru de inginerie și fabricii noastre aproximativ 3 luni, iar amortizoarele de zgomot create de aceștia au o greutate totală de peste 2000 kg. Instalarea ne-a luat 20 de zile.

Conform contractului, clientul nostru a dorit să obțină un rezultat care să asigure conformitatea cu standardele bulgare de zgomot în timpul zilei și cele pe timp de noapte. Cu toate acestea, ne-am stabilit un alt obiectiv pentru noi înșine. Și anume - rezidenții să experimenteze plăcerea linistii în casele lor, așa cum a fost înainte de construirea sursei de alimentare suplimentare a centrului de date, iar compania Telenor să lucreze netulburată ..

În acest moment, sarcina este finalizată. Ieri, mergând pe stradă între bloc și instalația Telenor, am constatat că răcirea funcționează, dar nu mai deranjează pe nimeni. Măsurătorile profesionale de control au verificat efectul amortizoarelor de zgomot.

Oamenii care locuiesc în blocul opus nu mai puteau auzi când funcționează răcirea și când nu funcționează.

În activitatea noastră ne întâlnim adesea cu „interferențe” și „victime”, în unele cazuri clienții noștri „interferează”, în altele sunt „victime”. Izolarea zgomotului este posibilă în ambele cazuri.

Cu toate acestea, scopul nostru a fost întotdeauna să informăm și să atragem atenția asupra importanței consultării cu specialiști în acustică în etapa de proiectare a clădirilor și a instalațiilor. Cel mai eficient este proiectat și implementat în timp util și o izolare fonică de calitate de către profesioniști cu experiență. Cu aceste mijloace, respectul între „vecini” poate fi menținut fără a folosi puști;)

Dacă sunteți familiarizat cu situația descrisă mai sus, nu ezitați să contactați specialiștii noștri și să vă împărtășiți problema de zgomot. Ei vor oferi o soluție individuală pentru cazul dvs. legată de izolare fonică, acustică sau vibrații în clădiri rezidențiale, publice sau industriale.

Mulțumim Telenor și locuitorilor clădirii, care, în ciuda dificultăților, au contribuit la îmbunătățirea mediului de viață și de lucru și ne-au făcut să participăm la soluționarea unui caz important. Acest rezultat este valoros atât pentru clienții noștri, cât și pentru noi.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.