Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Case
  6. »
  7. Izolarea fonică a unui imobil rezidențial

Izolarea fonică a unui imobil rezidențial

Izolarea fonică a unui imobil rezidențial
Izolarea fonică a unui imobil rezidențial
Izolarea fonică a unui imobil rezidențial
Izolarea fonică a unui imobil rezidențial

Sala de fitnes in Rezidential “SAN STEFANO PLAZA” 

Al doilea proiect pe care l-am abordat la San Stefano Plaza a fost centrul lor de fitness.

Care a fost problema?

Echipa de conducere a San Stefano Plaza ne-a contactat pentru a putea evalua și diagnostica problema. În linia noastră de lucru, atingerea diagnosticului corect reprezintă jumătate din proces către o soluție. Acesta este motivul pentru care este crucial pentru noi să analizăm și să proiectăm o soluție acustică și de izolare fonică. Astfel găsim sursa zgomotului și oferim soluții accesibile.

Care a fost scopul?

După ce am vorbit cu proprietarul sălii de sport, am aflat că orificiul principal de aerisire al clădirii a trecet prin centrul de fitness, care sa dovedit a fi sursa zumzetului enervant. După o analiză detaliată a spațiului, am constatat, de asemenea, că în spatele pereților sălii de sport se aflau instalațiile de încălzire și ventilație pentru întreaga clădire.

DInginerii DECIBEL au stabilit că sistemele de ventilație au un viraj de 90 de grade la capăt. În acest moment al sistemelor, fluxul de aer generează zgomotul măsurând peste 50Hz, care este transportat prin sistemul de ventilație al clădirilor. Odată ce sursa a fost stabilită, echipa noastră a găsit rapid o soluție. Soluția clasică în astfel de cazuri este aplicarea dreptunghiurilor din lână de sticlă și tablă perforată. Aceste sisteme sunt realizate pe baza calculului volumului de aer care intră prin sistem. Când se aplică acest tip de soluție, funcționalitatea mașinii este compromisă.

Ce solutii am propus?

Echipa DECIBEL  a elaborat și a aplicat un nou mod inovator de a trata colțurile atât cu un material reflectorizant, cât și cu un material absorbant.

Rezultate:

După instalarea soluției de izolare fonică aplicată la centrul de fitness, zgomotul de 50Hz a fost nedetectabil. Proprietarul ne-a cerut să ajutăm cu ..

 

APARTAMENT DE ÎNCHIRIAT LA REȘEDINȚA „SAN STEFANO PLAZA”

Reședința de lux de la San Stefano Plaza oferă apartamente de închiriat mobilate. După câteva închirieri, echipa de la San Stefano a observat din nou o problemă legată de zgomot. Am fost invitați să găsim sursa zgomotului care îi deranjase pe oaspeți și să găsim o soluție.

Care a fost problema?

Echipa de la DECIBEL a început să lucreze pentru a-l ajuta din nou pe San Stefano. După o analiză precisă cu echipamente acustice de ultimă generație, am găsit sursa zgomotului ... conductele de apă pentru sistemul de încălzire fiind ciclate cu ajutorul unui motor.

 

Care a fost scopul?

După ce am stabilit sursa zgomotului, ne-am gândit să asigurăm un somn liniștit locuitorilor din San Stefano Plaza.

Care a fost solutia?

Echipa noastră de ingineri experimentați și dovediți a acordat o atenție specială întregului ciclu al proiectului, de la dezvoltare, producție, livrare și instalare, până la citirile finale.

Am elaborat un proiect personalizat bazat pe nevoile clienților noștri pentru construirea izolației fonice cu material Fomex și izolație suplimentară. Soluția noastră dezvoltată a fost aprobată de client și am trecut la livrare și instalare .

Rezultatele:

După executarea proiectului, am efectuat o măsurare de control, prin care am confirmat rezultatele așteptate.

Echipa de la San Stefano Plaza ne-a cerut să ii ajutam cu încă două apartamente, ceea ce demonstrează că am realizat ceea ce doreau clienții noștri. Mulțumiri speciale echipei de la San Stefano pentru că și-au pus încrederea în noi.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.