Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Case
  6. »
  7. Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti

Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti

Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti

Una dintre cele mai frecvente probleme de zgomot in sectorul rezidential provine din zgomotul de impact, generat deasupra apartamentului rezidentului. Zgomotul de impact apare atunci când un obiect lovește un alt obiect, ceea ce generează un sunet care străbate o clădire. Un exemplu comun de zgomot de impact sunt pașii pe podeaua vecinului de la etaj. În comparație cu zgomotul ambiental, cum ar fi vorbirea sau muzica, care se transmite prin aer, zgomotul de impact este mult mai complicat de izolat, deoarece vibrează prin tavan și pereții apartamentului devin sursa de zgomot.

DECIBEL a fost abordată cu o cerere de izolare fonică a tavanului unui dormitor de zgomotul generat de vecinii de la etaj din București, România. Zgomotul era asociat cu strigăte constante la toate orele, trântirea ușilor, aruncarea obiectelor pe jos etc. Zgomotul era atât de insuportabil încât clientul se gândea să vândă apartamentul și să se mute.

Era evident că materialele tipice de izolare fonică nu ar fi potrivite pentru acest proiect. Prin urmare, echipa de ingineri ai DECIBEL a creat o soluție personalizată „camera în cameră” prin construirea unui sistem multistrat pe podea, pereți și tavan.

Având în vedere necesitatea unei izolații complete, costul proiectului a fost mai mare decât soluțiile tipice de izolare fonică. Totuși, rezultatul a fost atât de impresionant pentru client, încât a solicitat imediat izolarea fonică a unei alte încăperi care este folosită ca birou de acasă cu aceeași abordare personalizată.

DECIBEL a asigurat izolarea ambelor incaperi incepand de la etapa de proiectare si inginerie, pana la montarea materialelor de izolare fonica si a usilor de izolare fonica.

Ajutarea clienților să iși trăiască viața într-un mediu pașnic și sănătos este misiunea DECIBEL și ne bucurăm să ne îndeplinim această promisiune în întreaga lume.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.