Intrati in legatura

INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti

Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti
Izolarea Zgomotului de Impact in Bucuresti

Una dintre cele mai frecvente probleme de zgomot in sectorul rezidential provine din zgomotul de impact, generat deasupra apartamentului rezidentului. Zgomotul de impact apare atunci când un obiect lovește un alt obiect, ceea ce generează un sunet care străbate o clădire. Un exemplu comun de zgomot de impact sunt pașii pe podeaua vecinului de la etaj. În comparație cu zgomotul ambiental, cum ar fi vorbirea sau muzica, care se transmite prin aer, zgomotul de impact este mult mai complicat de izolat, deoarece vibrează prin tavan și pereții apartamentului devin sursa de zgomot.

DECIBEL a fost abordată cu o cerere de izolare fonică a tavanului unui dormitor de zgomotul generat de vecinii de la etaj din București, România. Zgomotul era asociat cu strigăte constante la toate orele, trântirea ușilor, aruncarea obiectelor pe jos etc. Zgomotul era atât de insuportabil încât clientul se gândea să vândă apartamentul și să se mute.

Era evident că materialele tipice de izolare fonică nu ar fi potrivite pentru acest proiect. Prin urmare, echipa de ingineri ai DECIBEL a creat o soluție personalizată „camera în cameră” prin construirea unui sistem multistrat pe podea, pereți și tavan.

Având în vedere necesitatea unei izolații complete, costul proiectului a fost mai mare decât soluțiile tipice de izolare fonică. Totuși, rezultatul a fost atât de impresionant pentru client, încât a solicitat imediat izolarea fonică a unei alte încăperi care este folosită ca birou de acasă cu aceeași abordare personalizată.

DECIBEL a asigurat izolarea ambelor incaperi incepand de la etapa de proiectare si inginerie, pana la montarea materialelor de izolare fonica si a usilor de izolare fonica.

Ajutarea clienților să iși trăiască viața într-un mediu pașnic și sănătos este misiunea DECIBEL și ne bucurăm să ne îndeplinim această promisiune în întreaga lume.

Produse asemanatoare

Izolatie fonica prin Decibel Block System™

Decibel Block System™ este izolație fonică pentru pereți, potrivită pentru cel mai înalt nivel de izolare fonică pentru spații rezidențiale, spații publice și clădiri industriale. Sistemul de plăci izolante fonice și fonoabsorbante instalat pe peretele existent prin umerase și construcții izolatoare vibro. . Proprietățile de izolare fonică ale Decibel Block System™ sunt cuprinse între 15 și 24 db, în ​​funcție de tipul peretelui. Acest sistem este potrivit și pentru instalarea  elementelor despărțitoare din gips carton. Combinația utilizată de materiale izolante fonice cu densitate și elasticitate diferită, împreună cu un spatiu subtire  de absorbție a sunetului  și elementele de fixare vibroizolante garantează obținerea unor rezultate maxime ridicate de reducere a sunetului. Izolația fonică este proiectată în conformitate cu noile tendințe în construcțiile de izolare fonica și a fost testată experimental în laborator în 2015 în conformitate cu standardul EN ISO 10140 - 2: 2010. Pentru realizarea și îmbunătățirea efectului de izolare fonică a peretelui , va recomandam să faceți izolație fonică a podelei sau izolație fonică a tavanului , in functie de localizarea sursei de zgomot.   Decibel Block System™ este potrivit pentru: - Spatii rezidentiale- Locale pubice- Cladiri industriale- Pentru instalarea elementelor usoare despartitoare de gips carton Instalarea corectă și urmarea pașilor pentru implementare sunt extrem de importante pentru realizarea întregului potențial al sistemului.. Este recomandabil ca instalarea sistemului să fie îndeplinită de un instalator specializat de sisteme acustice și izolatoare fonice . Pentru mai multe detalii privind instalarea va rugam sa ne contactati.42334234234

Izolatie fonica prin Decibel Block System™

Izolare fonica cu sistemul MUTE SYSTEM™ 33

MUTE SYSTEM™ 33 este un sistem de izolare fonica pentru pereti dezvoltat si rafinat de-a lungul timpului de catre specialistii din departamentul  R&D al DECIBEL. Principiu de izolare fonica  folosit este masa + arc + mass ca si analogia electromecanicii. Departamentul de inginerie al DECIBEL au creat un sistem  super subtire si de 4 ori mai eficient  , montat cu ajutorul al 5 elemente de fixare antivibratii  DClox™ special concepute. DECIBEL aigura calitatea si eficienta sistemului in urma simularilor parametrilor de izolare fonica cu FEM si multiplelor teste din laborator .  MUTE SYSTEM™ 33 este potrivit pentru spatiile rezidentiale si publice si pentru cladirile industriale . *Regasiti mai jos tabelul Rw ce contine lista completa a tipurilor de pereti :   DClox™ este un sistem de fixare brevetat , special conceput pentru instalarea panourilor de izolare fonica MUTE SYSTEM™. Elementele de fixare inovatoare sunt fabricate din elastomeri speciali ceea ce duce la o conexiune eficienta a punctului de izolare vibro intre peretii despartitori existenti si panou. Geometria lor reduce rata de transmitere a sunetului si minimizeaza zona de contact dintre panourille izolante fonice si peretele existent la sub  1%. Accesorii pentru cresterea performantei de izolare fonica DClant™ – Etansant izolator vibro si fonic, adauga  +3 dB la sistem DCvisco™ – Membrana izolatoare vibro si fonica , adauga  +3 dB la sistem DCstrip™ –Banda izolatoare antivibratii si sunet , adauga +2 dB  42334234234

Izolare fonica cu sistemul MUTE SYSTEM™ 33
Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.