Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Case
  6. »
  7. Izolatie fonica a plafonului

Izolatie fonica a plafonului

Izolatie fonica a plafonului
Izolatie fonica a plafonului
Izolatie fonica a plafonului
Izolatie fonica a plafonului
Izolatie fonica a plafonului
Izolatie fonica a plafonului

Una dintre cele mai frecvente probleme în clădirile rezidențiale este zgomotul provenit de la vecini. Zgomotul provenit de la televizor, muzica puternică în timpul nopții sau strigătele de la ultimul etaj al unui apartament sunt factorii care creează stres și disconfort la casele clienților nostri.

Într-unul dintre cele mai recente cazuri de control al zgomotului de la ultimul etaj, DECIBEL oferă o soluție prin instalarea panourilor izolante fonice  C-MUTE SYSTEM 33 si prin utilizarea membranei izolatoare fonice DCvisco pentru o izolare fonică suplimentară.

Instalarea panourilor de izolare fonică se face pe un tavan de 60 m2 și se realizează timp de 4 zile cu un stratul de finisaj  din gips-carton. Modul de lucru curat din timpul instalării panourilor permit utilizarea spațiilor imediat ce instalarea este terminată .

Mai multe informații despre caracteristicile tehnice ale sistemelor de izolare fonică a tavanului oferite de DECIBEL pot fi găsite AICI.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.