Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Malibu Night Club

Malibu Night Club
Malibu Night Club
Malibu Night Club
Malibu Night Club
Malibu Night Club

Malibu Disco este prima discotecă deschisă pe plajă din Bulgaria, cu vedere la mare.

Clubul în aer liber este situat pe plajă, iar muzica tare a restaurantului devine o problemă pentru hotelurile de pe prima linie. Din acest motiv, echipa clubului de noapte a contactat DECIBEL pentru a rezolva o problemă de zgomot.

Scopul managementului restaurantului este să continue să lucreze și să nu deranjeze locurile din jur. În acceptarea sarcinii, a fost crucial să se facă tratamentul acustic, astfel încât unitatea să continue să funcționeze și să fie deschisă.

Am început lucrul la proiect cu dezvoltarea unui model de simulare acustică și am dezvoltat o soluție constructivă pentru implementarea izolației fonice.

Pentru a asigura șederea netulburată a oaspeților hotelurilor învecinate și munca fără probleme a angajaților restaurantului, soluția stabilită în proiect este o combinație a produselor Visto 48 și a pyramid absorber FOMEX. Produsele au fost montate pe o structură preliminară cu grosimi de perete izolate fonic - 1,5 metri .

Lucrările privind izolarea fonică a discotecii Malibu de la proiectare până la măsurarea rezultatelor finale au durat aproximativ 7 luni.

TUltimul pas al proiectului este măsurarea nivelului de sunet efectuată de un tehnician DECIBEL. Valorile de zgomot raportate depășesc valorile de proiectare. Au o reducere totală de 60dB. După tratamentul acustic, trecând în spatele restaurantului, este imposibil să auzi muzica care se aude în interior.

Nivelurile realizate depășesc așteptările, motiv pentru feedback-ul pozitiv din partea clientului nostru.

Foarte des proprietarii de cluburi de noapte sunt clienții noștri și caută o soluție la o problemă de zgomot într-o etapă fatală târzie. Vecinii deranjați, care deseori duc la reclamații, iar reclamațiile duc la probleme și investiții costisitoare pentru proprietarii de restaurante. Suntem specialiști în rezolvarea acestui tip de cazuri, iar proiectele noastre finalizate sunt dovada acestui lucru!

Cu toate acestea, obiectivul nostru a fost întotdeauna să informăm și să atragem atenția asupra importanței consultării cu specialiști în acustică în proiectarea clădirilor și a instalațiilor. Izolarea fonică proiectată și implementată în timp și cu calitate de către profesioniști cu experiență este cea mai eficientă, iar respectul dintre vecini poate fi menținut.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.