Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Hoteluri
  6. »
  7. MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London

MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London

MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London
MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London
MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London
MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London
MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London
MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London
MUTE SYSTEM @ Hilton Park Lane, London

Cu ceva timp în urmă, hotelul Hilton din Park Lake UK avea o problema serioasă cu zgomotul. Camerele de lux ofereau priveliști uluitoare ale parcului Hyde, palatului Buckingham si iconicul Skyline al Londrei, însă unele camere se confruntau cu niște probleme serioase. Erau localizate pe aceeași coloana cu lifturile hotelului, iar zgomotul acestora era un aspect deranjant pentru oaspeți.

Managementul a decis că au nevoie de o soluție, și că nu exista nicio cale simplă de a o realiza. Unul dintre pereții din camerele afectate era curbat, lucru care făcea soluțiile convenționale de izolare să fie provocatoare și costisitoare. Hotelul avea nevoie de un sistem specializat de fonoizolare care ar fi putut să rezolve problema eficient, fără a face compromisuri la aspectul estetic al acestuia.

Aici a intrat în ecuație sistemul MUTE pentru pereți, împreună cu sistemul unic de izolare Dclox, care poate în mod eficient să izoleze vibrațiile structurale. Mai mult, sistemul este capabil de a fi montat pe pereți curbați, făcându-l o soluție ideală pentru problema de zgomot a hotelului Hilton.

Proiectul de izolare fonică a început și, în cinci etaje, izolația fonică a fost instalată, făcând o diferență imensă în confortul oaspeților. Proiectul în curs a continuat pe măsură ce hotelul a renovat camerele, asigurându-se că toți oaspeții au avut un somn liniștit. Zgomotul a dispărut, iar oaspeții au putut să se bucure de șederea lor în camerele de lux ale hotelului fără nicio perturbare.

Proiectul de izolare fonică de succes a fost rezultatul unei planificări atente, a unei execuții strategice și a utilizării tehnologiei inovatoare de izolare fonică. Hotelul Hilton din Park Lane a fost din nou în fruntea jocului, oferind oaspeților o combinație perfectă de lux și confort fără nicio perturbare fonică.

Prin urmare, data viitoare când planificați o ședere la hotelul Hilton din Park Lane, puteți fi sigur că șederea dvs. va fi confortabilă, liniștită și luxoasă. Toate acestea datorită angajamentului hotelului de a oferi oaspeților cea mai bună experiență posibilă, chiar și atunci când se confruntă cu o problemă de zgomot dificilă.

Produse asemanatoare

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.