Intrati in legatura
INTRAȚI ÎN LEGĂTURĂ

Ne-ar plăcea să ne auzim! Trimite-ne un mesaj și unul dintre reprezentanții noștri te va contacta cât mai curând posibil.

(Vă rugăm să completați toate câmpurile obligatorii, marcate cu *.)

Cum preferați să vă contactăm?


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
  1. Acasa
  2. »
  3. Proiecte
  4. »
  5. Birouri și săli de conferințe
  6. »
  7. Panouri Acustice BEELIEVE in Croatia

Panouri Acustice BEELIEVE in Croatia

Panouri Acustice BEELIEVE in Croatia
Panouri Acustice BEELIEVE in Croatia
Panouri Acustice BEELIEVE in Croatia
Panouri Acustice BEELIEVE in Croatia

Tratamentul acustic al sălilor de ședințe este una dintre premisele funcționalității și designului acestora. Colaboratorii noștri din Zagreb ne-au contactat pentru a produce panourile acustice de care aveau nevoie pentru un anumit scop pentru clientul lor. Au proiectat clădirea de birouri LIDL din Zagreb pentru a îndeplini standardele acustice. Este necesar un tratament acustic pentru a reduce timpul de reverberație și pentru a îmbunătăți confortul acustic în sălile lor de întâlnire și pe holuri. Acusticienii au calculat cvadratura necesară pentru a atinge timpul de reverberare, definit de standardele lor. Au luat legătura cu DECIBEL pentru a fabrica panourile acustice, alegând panoul acustic de design BEELIVE care să se potrivească cu designul modern al spațiului.

Panoul BEELIVE a fost dezvoltat de echipa DECIBEL, cu nucleul său de poliuretan tehnic cu celule deschise. Acest poliuretan tehnic cu celule deschise extrem de eficient este deosebit de eficient în intervalul 400-650 Hz, se identifică în cea mai mare parte cu vocea umană. Designul și culorile panourilor sunt complet adaptate la interiorul clădirii, completându-l astfel din punct de vedere estetic.

După instalarea panourilor acustice de design BEELIVE, colegii noștri acusticieni ne-au contactat pentru a împărtăși rezultatul obținut. Au atins valorile lor preliminare de reverberație. Ne-au trimis fotografiile enumerate mai jos ale panourilor montate și s-au lăudat cum au reușit să reflecte pe deplin designul interior al clientului.

În cazul în care aveți nevoie de o îmbunătățire a condițiilor de confort acustic din clădirile și holurile dvs., rămânem la dispoziția dvs. și vom fi bucuroși să contribuim la rafinamentul lor și la o cooperare benefică.

Folosim cookies pe pagina noastră. Continuând sa vizionați presupune acceptul dumneavoastră. Afla mai multe despre cookies.